Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
O Ζλάταν κάνει βουτιές που κόβουν την ανάσα (vid)
Μίλαν

O Ζλάταν κάνει βουτιές που κόβουν την ανάσα (vid)

Τι κι αν βαδίζει αισίως στα 40, ο Ζλάταν στις διακοπές του κάνει σαν μικρό παιδί. Ίσως κάποια από τα «παιχνίδια» του να τρομάζουν λίγο τους ανθρώπους της Μίλαν.

28.06.2021 | 13:46

Ένας τραυματισμός στο γόνατο στέρησε από τον Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς τη συμμετοχή του στην αποστολή της Σουηδίας στο EURO. Οι Σκανδιναβοί μπορεί μέχρι στιγμής να τα πηγαίνουν περίφημα στη διοργάνωση ωστόσο είναι σαφές πως τους λείπει ο φυσικός ηγέτης της. Ο παίκτης που στα δύσκολα θα μπορούσε να κάνει το κάτι παραπάνω. Όπως και να χει όμως αμέσως συμβιβάστηκαν με την απουσία του και κατάφεραν να μη γίνει αισθητή στην απόδοσή τους.

Οι Σουηδοί προσεχώς έρχονται αντιμέτωποι με την Ουκρανία στη φάση των «16» του θεσμού. Ο Ζλάταν θα δει και αυτό το παιχνίδι από τον καναπέ απολαμβάνοντας παράλληλα τις διακοπές του. Λίγες ημέρες πριν ενσωματωθεί ξανά στη Μίλαν, ο Σουηδός σούπερ σταρ περνάει στιγμές χαλάρωσης κάνοντας τις βουτιές του στη Μεσόγειο.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Σε ένα από βίντεο που ανέβασε ο ίδιος από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Ζλάταν έδειξε για άλλη μια φορά πως αγνοεί τον φόβο. Ο Σουηδός αστέρας πήρε φόρα και βούτηξε πηδώντας το κάγκελο του σκάφους του πέφτοντας από μεγάλο ύψος. Είναι 39 χρονών όμως όπως δείχνει και η εικόνα όλα αυτά για εκείνον είναι μονάχα ένας αριθμός και τίποτα παραπάνω.

Δείτε το τολμηρό εγχείρημα του Ζλάταν

 

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version