ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μίλαν

Τρεις επιλογές – Ένας θα είναι το νέο 10αρι της Μίλαν

Η Μίλαν σκανάρει την αγορά αναζητώντας τον ποδοσφαιριστή που θα αναπληρώσει το κενό που άφησε η φυγή του Τούρκου μεσοεπιθετικού, Χακάν Τσαλχάνογλου.

Τρεις επιλογές – Ένας θα είναι το νέο 10αρι της Μίλαν

Η φυγή του Χακάν Τσαλχάνογλου άφησε ένα μεγάλο κενό στη Μίλαν. Οι «Ροσονέρι» δεν ανανέωσαν τον Τούρκο μέσο, καθώς ο παίκτης αρνήθηκε τις προσφορές που του προτάθηκαν. O 27χρονος μια μέρα μετά τον αποκλεισμό της Τουρκίας από το EURO ανακοίνωσε πως συνεχίζει την καριέρα του στο Μιλάνο αλλά στην άλλη ομάδα της πόλης, την Ίντερ. Το χτύπημα ήταν βαρύ για τους «Ροσονέρι» ωστόσο δεν υπάρχουν περιθώρια καθυστέρησης.

Πάολο Μαλντίνι και Στέφανο Πιόλι αναζητούν τον ποδοσφαιριστή που θα αντικαταστήσει τον Τούρκο χαφ. Αυτόν που θα τοποθετηθεί στη θέση «10» και με τις εμφανίσεις του θα δώσει το κάτι παραπάνω στην ομάδα. Μη ξεχνάμε πως φέτος η Μίλαν έχει τον πήχη πιο ψηλά καθώς μετά από χρόνια συμμετέχει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Μέχρι στιγμής τρεις είναι οι ποδοσφαιριστές που φαίνεται πως βρίσκονται στη κορυφή της σχετικής λίστας των Μιλανέζων. Χάμες Ροντρίγκες, Χακίμ Ζιγιές και Φιλίπε Κουτίνιο. Τρεις εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να κάνουν τη διαφορά για τους «Ροσονέρι» σε Ιταλία και Ευρώπη. Οι περιπτώσεις τους, κάθε μία ξεχωριστή. Η Μίλαν βάζει κάτω τα δεδομένα και ετοιμάζεται να ρίξει τα δίχτυα της σε έναν από τους παραπάνω. Κουτίνιο

Κουτίνιο , Χάμες και Ζιγιές οι τρεις λύσεις για τη Μίλαν

Πρώτη επιλογή για τους Μαλντίνι και Πιόλι ο Φιλίπε Κουτίνιο. Ο Βραζιλιάνος αστέρας για άλλη μία χρονιά βρέθηκε στο περιθώριο. Η Μπαρτσελόνα και ο Ρόναλντ Κούμαν στο ξεκίνημα της περασμένης σεζόν έδειξαν διάθεση να τον εντάξουν στην ομάδα. Γρήγορα όμως η ελπίδα χάθηκε και εκείνος βρέθηκε μόνιμα μεταξύ πάγκου και εξέδρας. Το συμβόλαιο του με τους Καταλανούς ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023 όμως παίκτης και Μπαρτσελόνα θέλουν να λύσουν από τώρα τη συνεργασία τους. «Αγκάθι» για τη Μίλαν στη συγκεκριμένη περίπτωση το κασέ του Βραζιλιάνου το οποίο αγγίζει τα 12 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Επόμενο αστέρι που εξετάζεται από τους Μιλανέζους είναι ο Χάμες Ροντρίγκες. Ο Κολομβιανός μετά από αρκετές… χαμένες σεζόν βρήκε την υγειά του στην Έβερτον. Το δέλεαρ ωστόσο της Μίλαν είναι σαφώς μεγαλύτερο. Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το άλλο καλοκαίρι και πρακτικά ίσως είναι η πιο προσιτή περίπτωση για τη Μίλαν. Τέλος στο στόχαστρο των «Ροσονέρι» βρίσκεται και ο Χακίμ Ζιγιές. Ο Μαροκινός έχει πολυετές συμβόλαιο με την Τσέλσι όμως ο Τόμας Τούχελ δεν μπορεί να του εγγυηθεί θέση στο βασικό σχήμα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ