ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ο Τέρι αποκάλυψε τη χειρότερη κίνηση που έκανε ποτέ προπονητής στην Τσέλσι! (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
EURO 2020

Το μυστικό… όπλο του Σάουθγκεϊτ για τη Γερμανία!

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ έχει καταστρώσει τα πλάνα του ενόψει Γερμανίας κι ετοιμάζει μια έκπληξη στο σχηματισμό του για να κυνηγήσει την πρόκριση.

Το μυστικό… όπλο του Σάουθγκεϊτ για τη Γερμανία!

Η Αγγλία δεν έχει καταφέρει να θέλξει ιδιαιτέρως με τις εμφανίσεις της στο φετινό Euro. Στο ξεκίνημα του Euro ήταν από τα φαβορί, αλλά μόνο ως τέτοιο δεν αγωνίστηκε στους ομίλους. Παρόλα αυτά κατάφερε να τερματίσει πρώτη στον όμιλο της, αν και βρήκε δίχτυα μόλις δύο φορές. Πλέον, η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ βρίσκεται στη φάση των «16» απέναντι στον κακό της «δαίμονα», τη Γερμανία (29/6, 19:00). Την ομάδα δηλαδή, που από το 1966 όταν τα «τρία λιοντάρια» την κέρδισαν στον τελικό του Μουντιάλ, την έχει αποκλείσει οπουδήποτε αλλού έχουν αγωνιστεί σε νοκάουτ. Την ομάδα που αποτελεί «δαίμονα» και του 50χρονου τεχνικού, που είχε αστοχήσει στο κρίσιμο πέναλτι στα ημιτελικά του Euro του 1996.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Αν μη τι άλλο, δηλαδή, η παράδοση δεν είναι με το μέρος των Άγγλων. Ωστόσο, το γεγονός ότι αγωνίζονται εντός έδρας, στο «Γουέμπλεϊ», αποτελεί έναν παράγοντα υπέρ τους. Βέβαια, ο Σάουθγκεϊτ ξέρει πως το συγκεκριμένο ματς είναι ικανό να αλλάξει τη σύγχρονη ιστορία της εθνικής Αγγλίας. Βλέπετε, μετά τον αποκλεισμό της Ολλανδίας, ο δρόμος προς τον τελικό για τα «τρία λιοντάρια» δεν έχει μεγαθήρια, αν αποκλείσουν τη Γερμανία. Ο 50χρονος τεχνικός έχει «δουλέψει» αρκετά το ματς και σύμφωνα με το «Skysports», έχει ένα μυστικό… όπλο έτοιμο. Αυτό είναι η αλλαγή του σχηματισμού της ομάδας σε 3-4-3, από το 4-2-3-1 που αγωνιζόταν ως τώρα.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Αγγλία Σάουθγκεϊτ

Οι… σίγουροι και οι αλλαγές που ετοιμάζει ο Σάουθγκεϊτ

Το συγκεκριμένο σύστημα, βέβαια, ο Σάουθγκεϊτ το είχε χρησιμοποιήσει και στην εξαιρετική πορεία της Αγγλίας ως τα ημιτελικά του Μουντιάλ το 2018. Ωστόσο, έχει να το θέσει σε χρήση από τον Νοέμβριο του 2020. Στο μυαλό του, όμως, με αυτό το πλάνο θέλει να βραχυκυκλώσει τα ατού της Γερμανίας και να φέρει το παιχνίδι στο ρυθμό που βολεύει τους Άγγλους. Ήδη φαίνεται πως έχει καταλήξει στην τριάδα Γουόκερ, Μαγκουάιρ, Στόουνς για τα μετόπισθεν του. Από εκεί και πέρα, ο Τρίπιερ λογικά θα βρεθεί στο δεξί άκρο και ο Σο στο αριστερό.

Στα χαφ δύσκολα θα αλλάξει το δίδυμο των Ράις και Φίλιπς. Ωστόσο, υπάρχει μια περίπτωση να πάρει φανέλα βασικού ο Χέντερσον. Στην επίθεση οι δύο από τρεις θέσεις είναι… καπαρωμένες από Στέρλινγκ και Κέιν. Ο Σάουθγκεϊτ, όμως, δεν έχει καταλήξει στον τρίτο της «παρέας». Ο Φόντεν αυτή τη στιγμή έχει το πλεονέκτημα, αλλά ο Μάουντ, που επέστρεψε μετά την υποχρεωτική καραντίνα του. Πάντως, το σίγουρο είναι πως οι Άγγλοι γνωρίζουν πως όλα είναι στο χέρι τους όσον αφορά την πρόκριση και θέλουν να ξορκίσουν κάθε «δαίμονα» για να πετύχουν τον πολυπόθητο «It’s coming home». Το αν θα τα καταφέρουν θα φανεί αρχικά το απόγευμα της Τρίτης (29/6).

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ