ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Το «φλερτ» της Παρί ετοιμάζεται να… ρίξει τον Ράμος!

Ο Σέρχιο Ράμος έχει στα χέρια του μια εξαιρετική πρόταση από την Παρί Σεν Ζερμέν για συμβόλαιο 1+1 κι ετοιμάζεται να γίνει κάτοικος Παρισιού.

Το «φλερτ» της Παρί ετοιμάζεται να… ρίξει τον Ράμος!

Μόλις μπει η 1η Ιουλίου ο Σέρχιο Ράμος θα είναι και με τη βούλα ελεύθερος. Κάτι που βέβαια είναι επίσημο εδώ και δύο εβδομάδες. Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε ανακοινώσει πως δεν τα είχε βρει με τον Ισπανό αμυντικό για την ανανέωση του και ο ίδιος θα αποχωρούσε έπειτα από 16 χρόνια. Ο έμπειρος στόπερ αποχαιρέτησε με δάκρυα στα μάτια τη «βασίλισσα» και πλέον κοιτάζει το μέλλον του. Ο 35χρονος ποδοσφαιριστής αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, έχοντας ως στόχο να παραμείνει στο υψηλότερο επίπεδο.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Ήδη δεν είναι λίγες οι ομάδες που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τον Ράμος. Εξάλλου, αυτό θεωρούταν δεδομένο, αν ληφθεί υπόψη η ποιότητα, οι παραστάσεις και η εμπειρία του. Παρί Σεν Ζερμέν, Μπάγερν Μονάχου, οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ (Γιουνάιτεντ, Σίτι), αλλά και μια επιστροφή στη Σεβίλλη έχουν ακουστεί ως σενάρια για το μέλλον του. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Equipe», όμως, οι Παριζιάνοι είναι αυτοί που έχουν το προβάδισμα. Κι αυτό γιατί έχουν καταθέσει μια εξαιρετική πρόταση στον Ισπανό στόπερ.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Ράμος

Πιο κοντά στα «θέλω» του Ράμος η πρόταση της Παρί

Όπως τονίζει το εν λόγω Μέσο, η Παρί έχει εντείνει τις διαπραγματεύσεις της με τον Ράμος τις τελευταίες ημέρες. Ο Ισπανός αμυντικός έχει ζητήσει διετές συμβόλαιο με τις ίδιες απολαβές που είχε και στη Ρεάλ Μαδρίτης, ήτοι 13 εκατομμύρια ευρώ. Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν ανανέωσε με τη «βασίλισσα», που του πρόσφερε μονοετή συμφωνία. Από τη μεριά της ούτε η γαλλική ομάδα θέλει να του δώσει κλειστό διετές συμβόλαιο. Ωστόσο, η πρόταση της είναι πιο μετριοπαθής από εκείνη των Μαδριλένων.

Βλέπετε, οι Παριζιάνοι προσφέρουν συμβόλαιο 1+1 στον Ράμος, έχοντας οψιόν ανανέωσης δηλαδή για του χρόνου. Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό αν ο Ισπανός είναι ικανοποιημένος στο 100% από την πρόταση. Ωστόσο, όπως τονίζεται, ο ίδιος έχει θέσει ως προτεραιότητα του τη μετακόμιση του στο Παρίσι, προτιμώντας τη ζωή και το κλίμα της γαλλικής πρωτεύουσας από τις υπόλοιπες επιλογές του. Ένα νέο που σίγουρα χαροποιεί αρκετά την Παρί, που στο πρόσωπο του 35χρονου έχει βρει τον ηγέτη που θέλει να έχει στην άμυνα της.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ