Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Στην τελική ευθεία η ανανέωση του Ντιμπάλα
Γιουβέντους

Στην τελική ευθεία η ανανέωση του Ντιμπάλα

Ο Πάουλο Ντιμπάλα βρίσκεται κοντά στην ανανέωσή του με τη Γιουβέντους, με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να τον υπολογίζει στα βασικά του πλάνα.

01.07.2021 | 20:13

Όρεξη για ανανεώσεις επικρατεί στις τάξεις της Γιουβέντους, Αίσιο τέλος αναμένεται να έχουν οι συζητήσεις με τον Πάουλο Ντιμπάλα. Η ομάδα του Τορίνο θέλει να τον κρατήσει για αρκετά ακόμη χρόνια, κλείνοντας την πόρτα στις προτάσεις άλλων μεγάλων ομάδων του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Και είναι αισιόδοξη πως τελικά θα το πετύχει, καθώς επανήλθαν οι διαπραγματεύσεις, μετά την εμπλοκή των τελευταίων εβδομάδων.

Σύμφωνα με την Corriere Dello Sport, ο Αργεντινός διεθνής επιθετικός έχει πρόταση για νέο συμβόλαιο μέχρι το 2025 και αναμένεται να το υπογράψει. Ο 24χρονος άσος της Γιουβέντους, συνοδεία του ατζέντη του, Πιερπάολο Τριούλτζι, αναμένεται να συναντηθεί ξανά με τη διοίκηση και να διευθετήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες για την υπογραφή του νέου συμβολαίου.

Ο Ντιμπάλα αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε περίοδο διακοπών. Καθώς, ο Σκαλόνι δεν τον συμπεριέλαβε στην αποστολή της Αργεντινής για το Κόπα Αμέρικα. Συνεπώς, έχει όλο τον χρόνο να διαπραγματευτεί το συμβόλαιό του.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ο Αλέγκρι ποντάρει στον Ντιμπάλα

Το τρέχον συμβόλαιο του Ντιμπάλα λήγει το επόμενο καλοκαίρι. Η Γιουβέντους κοιτάζει να το επεκτείνει, μιας και έχει την εισήγηση από τον νέο της προπονητή. Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι θέλει τον παίκτη στην ομάδα και φέρεται να ποντάρει πολύ επάνω του. Όπως ακριβώς είχε κάνει δηλαδή και στην προηγούμενη θητεία του στον πάγκο των «μπιανκονέρι».

Ο Ντιμπάλα την περασμένη σεζόν είχε 26 εμφανίσεις, πέντε γκολ και τρεις ασίστ με τη φανέλα της Γιουβέντους. Υπήρξε αρκετό διάστημα στο οποίο ο αριστεροπόδαρος άσος ήταν τραυματίας. Γεγονός που τον άφησε πίσω και ίσως του στοίχισε μια θέση στο Κόπα Αμέρικα. Του χρόνου θα κοιτάξει να αναγεννηθεί και να δείξει αυτό που πραγματικά διαθέτει ως ποδοσφαιριστής.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version