ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Τσέλσι θέλει τον κορυφαίο εξτρέμ της Bundesliga!
Η Ίντερ συνέχισε το «πάρτι» του τίτλου με επιβλητική πεντάρα! (vid)
Η Μπάγερν βρήκε τον επόμενο προπονητή στο… παρελθόν της – «Δίπλα» σε συμφωνία!
Μπαρτσελόνα: Στοχεύει σε έναν από τους κορυφαίους παίκτες της La Liga!
Φαμπρίτσιο Ρομάνο: Τότε ανακοινώνει η Ρεάλ τον Μπαπέ!
Χοσέλου: Ένα βράδυ όλη η ζωή του!
ΕΠΙΣΗΜΟ: Ο Μπαπέ ανακοίνωσε πως φεύγει από την Παρί! (vid)
Ατακάρα Λάτσιο για Μανδά: «Δεν τον περνάς ούτε στο ποδοσφαιράκι» (pic)
Ο Λένο προκαλεί ανοιχτά τη Σίτι: «Στόχος μου να τους σταματήσω!»
O Eλ Κααμπί έδειξε στον Κολό Μουανί πώς νικιέται ο Εμιλιάνο Μαρτίνες! (vids)
Mind games από Αρτέτα: «Στο μυαλό μου είμαστε πρωταθλητές!»
Άλλη μια σημαντική απουσία της Γιουνάιτεντ ενόψει Άρσεναλ!
Ντένις, ο τρομερός: Ο Μπέργκαμπ μεγαλώνει μαζί με τον θρύλο του! (vid)
Το «κοκκαλάκι της νυχτερίδας» η Λεβερκούζεν με 12 γκολ μετά το 90′ να της σώζουν το τομάρι!
Ένα πράγμα φοβάται ο Κλοπ πριν το τελευταίο του ματς με τη Λίβερπουλ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα πάει να… κάψει τον Μορίμπα!

Ο Ιλάις Μορίμπα δεν δέχεται την χαμηλή πρόταση ανανέωσης της Μπαρτσελόνα, που τον έστειλε στη β' ομάδα και κινδυνεύει να χάσει άμεσα το «διαμάντι» της.

Η Μπαρτσελόνα πάει να… κάψει τον Μορίμπα!

Αν μη τι άλλο ο Ιλάις Μορίμπα ήταν από τις ευχάριστες εκπλήξεις της Μπαρτσελόνα. Σε μια σεζόν που δεν ήταν ιδιαιτέρως θετική για τους «μπλαουγκράνα», ο νεαρός πήρε ευκαιρίες. Ο Ρόναλντ Κούμαν δεν εμπιστευόταν ιδιαίτερα τον Μίραλεμ Πιάνιτς για το χώρο της μεσαίας γραμμής κι αποφάσισε να πάρει το ρίσκο με τον 18χρονο μέσο. Κάτι που τελικά του βγήκε σε καλό. Κι αυτό γιατί ο προερχόμενος από τη «Μασία» παίκτης «έλαμψε». Παιχνίδι με το παιχνίδι εμφανιζόταν καλύτερος, πίστευε ολοένα και περισσότερο στις δυνατότητες του.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Στις τάξεις της Μπαρτσελόνα κατάλαβαν πως έχουν ένα «διαμαντάκι» στις τάξεις τους και θέλησαν να τον «δέσουν». Λογικό εν μέρει, αν αναλογιστεί κανείς πως το συμβόλαιο του Μορίμπα λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Ωστόσο, ο Ισπανός μέσος απάντησε αρνητικά στην πρόταση που του έγινε, η οποία σύμφωνα με την «Marca» ήταν πάρα πολύ χαμηλή από οικονομικής άποψης. Οι «μπλαουγκράνα», πέραν τούτου, κάνουν… σπασμωδικές κινήσεις, καθώς άφησαν τον 18χρονο εκτός της λίστας για την καλοκαιρινή προετοιμασία, στέλνοντας τον στη Β’ ομάδα μέχρι να αποφασίσει να υπογράψει τη συμφωνία.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Μορίμπα

Η πρόταση παίκτη… β’ ομάδας στον Μορίμπα και η άρνηση του

Όπως τονίζει το εν λόγω Μέσο, η πρόταση της Μπαρτσελόνα στον Μορίμπα ήταν κατά τι μικρότερη από τις απαιτήσεις του. Μάλιστα, ήταν περίπου στα ίδια επίπεδα με άλλους παίκτες της β’ ομάδας, που δεν είχαν καν συμμετοχές στην πρώτη ομάδα του συλλόγου. Η συγκεκριμένη πρόταση των Καταλανών φαίνεται πως «πλήγωσε» τον Μορίμπα. Κι αυτό γιατί ο ίδιος ήθελε εξ αρχής να ανανεώσει το συμβόλαιο του. Ωστόσο, στα δικά του μάτια οι κινήσεις των «μπλαουγκράνα» δείχνουν πως θέλουν να τον πουλήσουν φέτος.

Κάτι που προξένησε ιδιαίτερη εντύπωση τόσο σ’ εκείνον, όσο και στους εκπροσώπους του, η ταχύτητα απόφασης της Μπαρτσελόνα. Η πρόταση του έγινε πριν από περίπου 15 ημέρες, ο Μορίμπα την αρνήθηκε κι αυτό ήταν. Δεν δέχθηκε κάποια δεύτερη πρόταση, παρά μόνο στάλθηκε στη β’ ομάδα μέχρι να δεχτεί να υπογράψει. Ωστόσο, η συγκεκριμένη πρόταση δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτή από τον νεαρό άσο. Μορίμπα

Μπορεί να γίνει και… θυσία για τον Μέσι

Αυτό που ο ίδιος αναρωτιέται είναι το αν τελικά οι Καταλανοί θέλουν όντως να τον ανανεώσουν ή όχι. Δηλαδή, μήπως θέλουν να «σπρώξουν» το ενδεχόμενο πώλησης του για να εξοικονομήσουν χρήματα για τον Μέσι. Τη δεδομένη χρονική στιγμή η χρηματιστηριακή αξία του Μορίμπα φτάνει τα 25 εκατομμύρια ευρώ. Αν, όμως, παρθεί η απόφαση για άμεση πώληση του τότε η Μπαρτσελόνα ενδέχεται να δεχτεί και 15 με 20 εκατ. Ένα ποσό που μπορεί να δώσει μια «ανάσα» στα οικονομικά του συλλόγου.

Βέβαια, όπως τονίζει το δημοσίευμα, δεν είναι σίγουρο αν ο Μορίμπα θα δεχτεί να πωληθεί τώρα. Ο ίδιος είναι αρκετά θυμωμένος με την ισπανική ομάδα και δεν αποκλείεται να θελήσει να «τρέξει» όλο το συμβόλαιο του και να αποχωρήσει ως ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι. Βέβαια, όλα αυτά είναι υποθέσεις. Αυτό που είναι σίγουρο τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι ότι ο νεαρός άσος δεν θέλει να ανανεώσει με την προσφορά που του έχει γίνει.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ