ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ο Τέρι αποκάλυψε τη χειρότερη κίνηση που έκανε ποτέ προπονητής στην Τσέλσι! (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κόσμος

Ανοιχτό γράμμα Μέσι: Αφιερώνει το Κόπα Αμέρικα στον Ντιέγκο

Σε ανοιχτό του γράμμα, ο αρχηγός της εθνικής Αργεντινής Λιονέλ Μέσι αφιερώνει μεταξύ άλλων το Κόπα Αμέρικα και στον Ντιέγκο Μαραντόνα.

Ανοιχτό γράμμα Μέσι: Αφιερώνει το Κόπα Αμέρικα στον Ντιέγκο

Ο Λιονέλ Μέσι τα κατάφερε. Κατέκτησε πριν λίγες μέρες τον πρώτο του μεγάλο τίτλο με την εθνική Αργεντινής με εκκωφαντικό τρόπο. Μέσα στο «Μαρακανά» βοήθησε την ομάδα του να κερδίσει την εθνική Βραζιλίας με 1-0 και να πανηγυρίσει το πρώτο τρόπαιο της μετά το 1993.

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα δάκρυα χαράς μετά το τέλος του αγώνα ξεχείλιζαν. Όταν καταλάγιασαν τα συναισθήματα, ο Λιονέλ Μέσι μέσω του instagram με ανοιχτό γράμμα αφιέρωσε αυτόν τον τίτλο στους 45 εκατ. Αργεντινούς και στον Ντιέγκο Μαραντόνα.

«Ήταν ένα απίστευτο Κόπα Αμέρικα. Γνωρίζουμε ότι μπορούμε ακόμα να βελτιώσουμε πολλά πράγματα, αλλά η αλήθεια είναι ότι τα παιδιά έδωσαν τις ψυχές τους και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο υπερήφανος που είμαι ο αρχηγός αυτής της υπέροχης ομάδας» είπε αρχικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Θέλω να αφιερώσω αυτήν την επιτυχία στην οικογένειά μου, η οποία μου έδινε πάντα τη δύναμη να συνεχίσω, στους φίλους μου που αγαπώ τόσο πολύ, σε όλους τους ανθρώπους που μας υποστήριξαν και ειδικά στους 45 εκατομμύρια Αργεντινούς που πέρασαν τόσο άσχημα με αυτόν των κ@λοιό, ειδικά εκείνους που επηρεάστηκαν περισσότερο. Είναι για όλους εσάς. Και, φυσικά είναι για τον Ντιέγκο, που μας υποστήριξε από όπου κι αν είναι».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leo Messi (@leomessi)

Ο Μέσι ήθελε σαν τρελός αυτό το τρόπαιο

Μετά την κατάκτηση του τουρνουά και λίγα λεπτά μετά το τελικό σφύριγμα, οι δηλώσεις του Μέσι τα λένε όλα για το πόσο ήθελε αυτήν την κούπα.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Θεό γι’ αυτή τη μεγάλη στιγμή που μου χάρισε. Δεν είναι σημαντική απλά και μόνο γιατί κατακτήσαμε το Κόπα Αμέρικα. Αλλά γιατί το κάναμε απέναντι στη Βραζιλία και μάλιστα μέσα στην έδρα της.

Νιώθω ότι ο Θεός μου κρατούσε αυτή τη στιγμή. Παρά την χαρά που νιώθουμε τώρα πιστεύω ότι δεν μπορούμε ακόμα να καταλάβουμε τι πραγματικά έχουμε κάνει! Μετά το τέλος του αγώνα το μόνο που σκεφτόμουν ήταν η οικογένειά μου. Άλλες φορές ήταν δύσκολα, γιατί μέναμε εκτός συνέχειας από νωρίς και έπρεπε να πάμε νωρίς για διακοπές. Τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Επίσης, θέλω να μοιραστώ αυτή τη νίκη με τους συμπαίκτες μου που πάντα ήταν δίπλα μου και με στήριζαν παρά τις δυσκολίες. Ξέρω από πρώτο χέρι πόσα έχουν δώσει για την εθνική ομάδα και πόσο χαίρονται γι’ αυτό που πετύχαμε! Ήθελα όσο τίποτα να απαλλαγώ από αυτή την ταμπέλα και την πίεση ότι δεν έχω πετύχει κάτι με την εθνική ομάδα. Ήξερα ότι κάποια στιγμή θα γινόταν πραγματικότητα. Πάντα πίστευα», τα λόγια του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ