Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο μερακλής Ντι Λορέντζο κάπνιζε στα πανηγύρια (vid)
EURO 2020

Ο μερακλής Ντι Λορέντζο κάπνιζε στα πανηγύρια (vid)

Ο μπακ της Νάπολι, Τζιοβάνι Ντι Λορέντζο, εθεάθη να καπνίζει στα αποδυτήρια των «ατζούρι» μετά την κατάκτηση του EURO από την εθνική Ιταλίας.

13.07.2021 | 12:16

Ο Τζιοβάνι Ντι Λορέντζο ήταν από τους παίκτες που ξεκίνησαν και ολοκλήρωσαν τον τελικό του EURO 2020 ανάμεσα στην εθνική Ιταλίας και την εθνική Αγγλίας. Όπως ήταν αναμενόμενο μετά την κατάκτηση του τροπαίου στη διαδικασία των πέναλτι, οι παίκτες του Ρομπέρτο Μαντσίνι ξέσπασαν σε ξέφρενα πανηγύρια.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο Ντι Λορέντζο, ο οποίος άναψε ένα τσιγάρο και κάπνισε στα αποδυτήρια. Δίπλα του ήταν ο Έμερσον και ο Ατσέρμπι, οι οποίοι τραγουδούσαν εκστασιασμένοι από την κατάκτηση του τροπαίου.

Ας σημειωθεί ότι ο Ντι Λορέντζο αντικατέστησε τον τραυματία Φλορέντσι στο παιχνίδι της πρεμιέρας και έπεισε τον Μαντσίνι ότι δικαιούται μία θέση στο βασικό σχήμα για το υπόλοιπο της διοργάνωσης. Ο φουλ μπακ, μετράει 13 συμμετοχές με το εθνόσημο. Αγωνίζεται στη Νάπολι από το 2019 ενώ προηγουμένως έπαιζε στην Έμπολι.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

EURO 2020
Exit mobile version