Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σμάιχελ: «Δεν ήθελα να το πάρει η Αγγλία – Πονάω από τη βουτιά του Στέρλινγκ»
EURO 2020

Σμάιχελ: «Δεν ήθελα να το πάρει η Αγγλία – Πονάω από τη βουτιά του Στέρλινγκ»

Ο Κάσπερ Σμάιχελ δύσκολα θα ξεχάσει τον αποκλεισμό της Δανίας από την Αγγλία στα ημιτελικά του Euro. Ο 34χρονος δεν πρόκειται να συγχωρήσει ποτέ τη βουτιά του Στέρλινγκ.

18.07.2021 | 19:48

Ο τερματοφύλακας της Δανίας, Κάσπερ Σμάιχελ δεν μπορεί να ξεχάσει τον χαμένο ημιτελικό με την Αγγλία στο Euro. Οι Δανοί πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις στο Wembley ωστόσο δεν κατάφεραν να πάρουν εκείνοι την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό του θεσμού. Τα «Τρία Λιοντάρια» επικράτησαν στην παράταση με σκορ 2-1 χάρις το γκολ του Χάρι Κέιν. Το παιχνίδι στιγματίστηκε από την απόφαση του διαιτητή να δώσει το πέναλτι από το οποίο στη συνέχεια ήρθε – με περιπέτεια – το γκολ των Άγγλων.

Ο Σμάιχελ και οι Δανοί διαμαρτυρήθηκαν έντονα όμως ποτέ τους δεν εισακούστηκαν. Ο Ραχίμ Στέρλινγκ κέρδισε το πέναλτι ξεγελώντας – κατά πολλούς – τον άρχοντα της αναμέτρησης. Το απόγευμα εκείνο έμελλε να μείνει και να μη φύγει ποτέ από το μυαλό των Δανών.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Σε νέες του δηλώσεις, ο τερματοφύλακας της Λέστερ έριξε ακόμη μία φορά τα βέλη του στους Άγγλους. Ο 34χρονος τόνισε πως δεν ήθελε με τίποτα η Αγγλία να κατακτήσει το τρόπαιο του Euro μετά από όλα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με τη χώρα του. «Δεν με ενδιαφέρει αν κέρδισε το τρόπαιο η Ιταλία. Αλλά δεν ήθελα να το κατακτήσει η Αγγλία μετά την κακή διαιτησία με εμάς στα ημιτελικά. Ακόμη η καρδιά μου αιμορραγεί. Είμαι αυτόπτης μάρτυρας της βουτιάς του Στέρλινγκ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σμάιχελ.

Δεν θα ξεχάσει τη βουτιά του Στέρλινγκ ο Σμαίχελ

Η Δανία ήταν η ευχάριστη έκπληξη της φετινής απόλυτα πετυχημένης διοργάνωσης. Δεν ήταν μονάχα όσα δια θλιβερά διαδραματίστηκαν με τον Έρικσεν. Οι Δανοί είχαν ένα εξαιρετικό σύνολο, μια ομάδα που ξεδίπλωσε στο γρασίδι όλες τις αρετές της. Έφθασε πανάξια στα ημιτελικά της διοργάνωσης και μια ανάσα από τον μεγάλο τελικό. Η πικρία για τον τρόπο που αποκλείστηκαν είναι σαφώς τεράστια. Ο Σμάιχελ και οι συμπαίκτες του δύσκολα θα ξεχάσουν εκείνο το παιχνίδι. Και σίγουρα δεν θα τρέφουν πια μεγάλη εκτίμηση στο πρόσωπο του Ραχίμ Στέρλινγκ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

EURO 2020
Exit mobile version