ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τότεναμ

«Ψάχνεται» για τον Κριστιάν Ρομέρο η Τότεναμ

Το Κόπα Αμέρικα ήταν εξαιρετικό για τον Κριστιάν Ρομέρο, ο οποίος αποτελεί κορυφαίο στόχο της Τότεναμ για την θέση του κεντρικού αμυντικού

«Ψάχνεται» για τον Κριστιάν Ρομέρο η Τότεναμ

Τις αμυντικές της δυσκολίες της Τότεναμ ελπίζουν πως θα καλύψουν με την απόκτηση του Κριστιάν Ρομέρο. Το ταμείο των Λονδρέζων όμως δεν είναι ακριβώς… γεμάτο και ψάχνουν «παραθυράκια».

Η σεζόν που πέρασε στην Τότεναμ ήταν ιδιαίτερα δύσκολη. Από ομάδα που έβγαινε εύκολα στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, οι «πετεινοί» πήραν την κατιούσα. Εξασφαλίζοντας ευρωπαϊκό εισιτήριο την τελευταία στιγμή, το κλείσιμο κάθε άλλο παρά ιδανικό ήταν. Και με τον Χάρι Κέιν να παραπονιέται πως θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα, τα πράγματα είναι ακόμα δυσκολότερα.

Ο Ρομέρο θέλουν να λύσει τις αμυντικές «τρύπες»

Μια από τις αιτίες αυτής της καθίζησης είναι η ελλαττωματική άμυνα. Ο Βερτόνχεν αποχώρησε, ο Αλντερβέιρελντ έχει μεγαλώσει πλέον και ο Σάντσεζ πολύ απλά δεν είναι αρκετά ικανός να ηγηθεί της αμυντικής γραμμής. Έτσι, οι εναλλακτικές επιλογές που ψάχνουν είναι για αντικατάσταση κάποιου στην αρχική ενδεκάδα.

Ο παίκτης που κέρδισε πολλούς πόντους μέσα στο καλοκαίρι ήταν ο Κριστιάν Ρομέρο. Με την φανέλα της εθνικής Αργεντινής, ο νεαρός αμυντικός κέντρισε τα βλέμματα πολλών. Και με την «αλμπισελέστε» να περνά νικηφόρα από το εμπόδιο της Βραζιλίας μέχρι την κατάκτηση, οι μετοχές του «εκτοξεύτηκαν». Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπαρτσελόνα και μερικές ακόμη μεγάλες ομάδες, ήδη ζητούν περισσότερες πληροφορίες.

Και όπως αναφέρει η «Sportitalia», οι «πετεινοί» ετοιμάζονται να κάνουν μια ενδιαφέρουσα πρόταση στην Αταλάντα. Προσφέροντας ως έμψυχο αντάλλαγμα τον Ντάβινσον Σάντσεζ, ο αγγλικός σύλλογος θέλει να κατεβάσει την τιμή του Αργεντινού. Ο Σάντσεζ ήρθε το καλοκαίρι του 2017 από τον Άγιαξ για 40 εκατομμύρια ευρώ, όντας ένας ανερχόμενος κεντρικός αμυντικός. Ωστόσο, η εξέλιξή του δεν ήταν η αναμενόμενη και ήδη υπάρχουν σκέψεις αντικατάστασής του. Με απευθείας πώληση λίγο δύσκολο, αλλά ως μέρος ανταλλαγής.

Υπενθυμίζεται πως στο Μπέργκαμο υπάρχει ήδη μια κολομβιανή παροικία. Λουίς Μουριέλ και Ντουβάν Ζαπάτα εκτός από ένα από τα καλύτερα δίδυμα φορ στον κόσμο, είναι και συμπατριώτες και συμπαίκτες στην εθνική ομάδα. Και ακόμα ένας συμπατριώτης τους στο ρόστερ μόνο καλοδεχούμενος θα ήταν.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ