ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
EURO 2020

Συγκλονιστικός Σο – Έπαιζε στο Euro με σπασμένα πλευρά!

Ο Λουκ Σο έκανε κατάθεση ψυχής στο Euro για την Αγγλία, αγωνιζόμενος σε προημιτελικό, ημιτελικό και τελικό με σπασμένα πλευρά.

Συγκλονιστικός Σο – Έπαιζε στο Euro με σπασμένα πλευρά!

Η Αγγλία πάλεψε όσο μπορούσε στο φετινό Euro για να ολοκληρώσει το μεγάλο της «όνειρο». Να φτάσει, δηλαδή, στην κατάκτηση του τροπαίου. Άλλωστε, μέχρι και τον τελικό όλα έμοιαζαν αγγελικά πλασμένα για τα «τρία λιοντάρια». Είχαν φτάσει για πρώτη φορά μετά το 1966 σε ματς διεκδίκησης τροπαίου και όπως και τότε αγωνιζόταν στην έδρα τους, το «Γουέμπλεϊ». Ωστόσο, οι Άγγλοι δεν τα κατάφεραν αν κι έφτασαν κοντά. Ο Λουκ Σο τους έδωσε προβάδισμα, αλλά η Ιταλία αποδείχτηκε πολύ σκληρή για να πεθάνει και κατέκτησε το τρόπαιο στα πέναλτι. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως η Αγγλία δεν έκανε μια εξαιρετική πορεία ή δε «γέννησε» πρωταγωνιστές.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ο μπακ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν εξαιρετικός καθ’ όλη τη διάρκεια του τουρνουά. Τα ανεβάσματα του Σο αποτέλεσαν ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του παιχνιδιού της Αγγλίας στο Euro. Δεν είναι λίγοι μάλιστα αυτοί που των θεώρησαν τον κορυφαίο παίκτη των «τριών λιονταριών» στη διοργάνωση. Κι όλα αυτά ενώ έπαιξε στα τρία τελευταία ματς της έχοντας σπασμένα πλευρά, όπως αποκαλύπτει η «Telegraph».

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Σο

Ο Σο ζήτησε από τον Σάουθγκεϊτ να μην τον αφήσει στον πάγκο παρά τους πόνους

Το εν λόγω Μέσο αναφέρει πως ο Σο τραυματίστηκε στο παιχνίδι των «16» κόντρα στη Γερμανία. Αμέσως οι γιατροί διέγνωσαν το πρόβλημα του και ενημέρωσαν τόσο τον παίκτη, όσο και τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ. Ο προπονητής της εθνικής Αγγλίας του πρότεινε να τον αφήσει στον πάγκο, αλλά ο μπακ της Γιουνάιτεντ δεν θέλησε να… κρεμάσει την χώρα του και αψήφησε τους πόνους, αγωνιζόμενος κανονικά στα προημιτελικά με την Ουκρανία, στα ημιτελικά με την Δανία και στον τελικό με την Ιταλία. Κι όλα αυτά βγαίνοντας αλλαγή μόνο στα προημιτελικά.

Όπως είναι λογικό η συγκεκριμένη είδηση έφερε την καθολική αποθέωση για τον Σο. Παράλληλα, όμως, έβαλε και σε «αναμμένα κάρβουνα» τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Κι αυτό γιατί οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν γνωρίζουν το μέγεθος της ζημίας. Βλέπετε, όσοι παίκτες αγωνίστηκαν στον τελικό του Euro πήραν κάποιες ημέρες άδεια παραπάνω για να ξεκουραστούν. Έτσι, ο Άγγλος μπακ δεν έχει ακόμη επιστρέψει. Στις τάξεις της ομάδας του Μάντσεστερ θέλουν να μάθουν για πόσο καιρό θα μείνει εκτός ο 26χρονος ποδοσφαιριστής. Πάντως, όπως τονίζει η «Telegraph», η συμμετοχή του στην πρεμιέρα της Premier League στις 14 Αυγούστου, είναι αμφίβολη.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ