ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Συμφώνησαν Πογκμπά-Παρί και μπαίνουν στην… αναμονή!

Ο Πολ Πογκμπά έχει συμφωνήσει με την Παρί Σεν Ζερμέν, με την γαλλική ομάδα να ετοιμάζει πρόταση της τάξεως των 70-80 εκατομμυρίων ευρώ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Συμφώνησαν Πογκμπά-Παρί και μπαίνουν στην… αναμονή!

Το μέλλον του Πολ Πογκμπά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα μπορούσε κανείς να πει ότι είναι ξεκάθαρο. Με την έλευση του Euro, βέβαια, τα δημοσιεύματα κόπασαν για κάποιο διάστημα. Άλλωστε, ο Γάλλος άσος έκανε και εξαιρετικές εμφανίσεις, τραβώντας τα «φώτα» στο παιχνίδι του. Ωστόσο, μετά τον αποκλεισμό της χώρας του στους «16», όλα επέστρεψαν στο τι μέλλει γενέσθαι με τον 28ρονο μέσο. Εξάλλου, με το συμβόλαιο του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να λήγει το καλοκαίρι του 2022, ο ίδιος θα κληθεί να πάρει μια μεγάλη απόφαση.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ο Πογκμπά βρίσκεται σε δίλημμα αυτή τη στιγμή. Από τη μια, μπορεί να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τους «Κόκκινους Διαβόλους», με υψηλές μάλιστα απολαβές. Από την άλλη μπορεί να πιέσει για την αποχώρηση του και να αναζητήσει μια νέα περιπέτεια. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «canal-supporters.com», ο Γάλλος ποδοσφαιριστής έχει διαλέξει το δεύτερο και μάλιστα έχει ήδη βρει και την ομάδα. Όπως τονίζει το δημοσίευμα, ο 28χρονος έχει συμφωνήσει στα πάντα με την Παρί Σεν Ζερμέν. Μάλιστα, οι Παριζιάνοι ετοιμάζουν πρόταση στη Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Πογκμπά

Η Παρί δίνει «χρυσό» συμβόλαιο στον Πογκμπά

Εδώ και καιρό, όπως επισημαίνει το εν λόγω Μέσο, ο Πογκμπά είναι δυσαρεστημένος στη Γιουνάιτεντ και πιέζει για την αποχώρηση του. Κάτι που, όπως είναι λογικό, κινητοποίησε την Παρί. Άλλωστε, το ενδιαφέρον της γαλλικής ομάδας προς το πρόσωπο του είναι δεδομένο εδώ και καιρό. Προκειμένου, μάλιστα, να τον πείσουν πλήρως, οι Παριζιάνοι ετοιμάζονται να του προσφέρουν ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο. Στο δημοσίευμα δεν αναφέρεται το ακριβές ποσό, αλλά τονίζεται ότι τα χρήματα που θα λαμβάνει θα είναι λιγότερα μόνο από εκείνα των Νεϊμάρ και Μπαπέ.

Βέβαια, για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή θα πρέπει να δώσει τη συγκατάθεση της και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σύμφωνα με το «canal-supporters.com», η αγγλική ομάδα δεν θέλει να βγει εντελώς ζημιωμένη από μια ενδεχόμενη απώλεια του Πογκμπά. Γι’ αυτό οι απαιτήσεις της κυμαίνονται στα 70-80 εκατομμύρια ευρώ, συν κάποια μπόνους. Όπως και να έχει, τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Γάλλος άσος και η Παρί έχουν συμφωνήσει και προσπαθούν να βρουν τη «χρυσή τομή» με την αγγλική ομάδα για να κλείσει η μετακόμιση του στο Παρίσι. Κάτι που δεν είναι βέβαιο. Ωστόσο, το σίγουρο είναι πως το συγκεκριμένο «σίριαλ» θα τραβήξει καιρό.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ