ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Φήμες για επαφές Άρσεναλ-Τσέλσι για τον Έιμπραχαμ

Στην Τσέλσι ο Τάμι Έιμπραχαμ δεν έχει καταφέρει να στεριώσει και ήδη η αντίπαλη Άρσεναλ ζητά πληροφορίες για τον Άγγλο κεντρικό επιθετικό

Φήμες για επαφές Άρσεναλ-Τσέλσι για τον Έιμπραχαμ

Το ενδιαφέρον της Άρσεναλ για τον στράικερ της Τσέλσι, Τάμι Έιμπραχαμ γνωστοποιούν τα Μέσα στην Αγγλία. Δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες, οι δύο ομάδες να έχουν επίσημες επαφές για τον νεαρό Άγγλο φορ.

Η περσινή σεζόν ήταν μια που οι περισσότεροι φίλοι της Άρσνεαλ θέλουν να ξεχάσουν. Μετά από πάρα πολλά χρόνια, οι Λονδρέζοι έμειναν εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων, ενώ η ομάδα δεν έδειχνε ανταγωνιστική. Για αυτό, οι «κανονιέρηδες» έχουν ξεκινήσει ήδη την ενίσχυση τους στο μεταγραφικό παζάρι. Σάμπι Λοκονγκά και Νούνο Ταβάρες έχουν ήδη ανακοινωθεί, με τον Μπεν Γουάιτ να παίρνει σειρά.

Δανεισμός με επιλογή αγοράς για τον Έιμπραχαμ

Όμως πιθανότατα δεν θα σταματήσει εκεί ο Μίκελ Αρτέτα. Σύμφωνα με όσα αναφέρει ρεπορτάζ της «Athletic», ο Ισπανός τεχνικός εξετάζει την περίπτωση ενός επιθετικού. Ο Τάμι Έιμπραχαμ είναι ο παίκτης, στο οποίο στηρίζουν τις ελπίδες τους για ανάκαμψη της επίθεσης τους οι «κανονιέρηδες».

Ο Αλεξάντερ Λακαζέτ δεν έχει καταφέρει να γίνει το «κανόνι» που ήλπιζαν πριν μερικά χρόνια, ενώ ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ είχε μια πολύ δύσκολη σεζόν πέρσι. Και με τους δύο να έχουν πατήσει πλέον τα 30, οι Λονδρέζοι κοιτούν λύσεις για το μέλλον. Και η αλήθεια είναι πως ο Άγγλος επιθετικός πληροί πολλά από τα κριτήρια της Άρσεναλ. Δυνατός, ψηλός και με αίσθηση του γκολ, ο 23χρονος θα μπορούσε να πετύχει στο «Έμιρεϊτς».

Το πλάνο που έχουν οι «κανονιέρηδες» για τον νεαρό φορ είναι υποβολή πρότασης δανεισμού με επιλογή αγοράς. Έτσι, θέλουν πρώτα να αξιολογήσουν τον παίκτη και στην συνέχεια να δουν αν αξίζει να προχωρήσουν σε μια τόσο ακριβή αγορά. Οι απαιτήσεις των «μπλε» είναι αρκετά υψηλές, καθώς τιμολογούν τον παίκτη τους κοντά στα 40 εκατομμύρια λίρες.

Ο Τούχελ πάντως δεν υπολογίζει ιδιαίτερα στα πλάνα του τον Έιμπραχαμ, ο οποίος πολλές φορές πέρσι ήταν εκτός αποστολής. Με μόλις 15033 αγωνιστικά λεπτά, ο νεαρός επιθετικός ψάχνει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Και αν αυτό δεν το πετύχει στο δυτικό Λονδίνο θα το ψάξει κάπου αλλού.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ