Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Οι μικροί της Μπαρτσελόνα «μάγεψαν» στο πρώτο φιλικό!
Μπαρτσελόνα

Οι μικροί της Μπαρτσελόνα «μάγεψαν» στο πρώτο φιλικό!

Φιλική επικράτηση της Μπαρτσελόνα με 4-0 στο πρώτο παιχνίδι της προετοιμασίας, με τους νεαρούς παίκτες της ομάδας να αποδεικνύουν τι αξίζουν.

21.07.2021 | 23:37

Ένα άνετο απόγευμα είχε στην φιλική  αναμέτρηση της η Μπαρτσελόνα, νικώντας εύκολα με 4-0 της Νάστιτς Ταραγόνα. Αρκετοί νεαροί είχαν την ευκαιρία να πάρουν χρόνο συμμετοχής, μεταξύ αυτών και ο νεοαποκτηθέντας, Γιουσούφ Ντεμίρ. Όμως, αυτός που ξεχώρισε αμέσως ήταν ο Ρέι Μανάι, σημειώνοντας χατ-τρικ.

Όσοι παίζουν Football Manager, ξέρουν τον Γιουσούφ Ντεμίρ καλά. Ο Αυστριακός θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ηλικίας του, έχοντας τις δυνατότητες να γίνει βασικός για κάθε ομάδα. Και όταν είδαμε την Β’ ομάδα της Βαρκελώνης να κάνει κίνηση απόκτησής του, οι παίκτες του παιχνιδιιύ σκέφτηκαν τηνεξέλιξή του. Όμως άλλο Manager και άλλο η πραγματικότητα. Παρ’ όλα αυτά, στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα, ο 18χρονος εξτρέμ εντυπωσίασε.

Η Μπαρτσελόνα… Β εντυπωσίασε στο δεύτερο μισό!

Ο Ρόναλντ Κούμαν επέλεξε να τον ξεκινήσει βασικό κόντρα στην Νάστιτς Ταραγόνα. Με αρκετές απρόβλεπτες κινήσεις και ωραίες επιθέσεις από το πλάι, δεν άφησε σε ησυχία τους αντιπάλους του. Έχοντας κερδίσει την καρδιά του Ολλανδού τεχνικού με την δουλειά του, ο νεαρός παίκτης θέλει να παραμείνει στην πρώτη ομάδα των «μπλαουγκράνα».

Όμως δεν ήταν ο Ντεμίρ αυτός που κέντρισε τα βλέμματα στην φιλική νίκη της ομάδας του. Την δόξα του την έκλεψε ο παίκτης της Β ομάδας της Μπαρτσελόνα, Ρέι Μανάι. Ο Αλβανός διεθνής επιθετικός ξεκίνησε ιδανικά την preseason, «αρπάζοντας από τα μαλλιά» την ευκαιρία που του έδωσε ο Κούμαν.

Η Μπαρτσελόνα στο πρώτο ημίχρονο είχε κολλήσει στο 0-0 παρά την αποβολή των αντιπάλων, προτρέποντας τον Κούμαν να αλλάξει και τους 11 παίκτες. Στο δεύτερο μισό, ο 24χρονος επιθετικός πέρασε και η ομάδα του είδε φως. Με δύο τέρματα από ανοικτό παιχνίδι και ένα από πέναλτι, ήταν ο ήρωας της Μπαρτσελόνα στο πρώτο φιλικό. Ελπίδα του είναι φυσικά να συμπεριληφθεί στα πλάνα του Κούμαν και μετά το πέρας των φιλικών αγώνων. Εγχείρημα πολύ δύσκολο, ωστόσο με τέτοιες εμφανίσεις δικαίως μπορεί να ονειρεύεται.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version