ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ρεάλ έκανε πραγματικότητα τον… εφιάλτη του Τούχελ! (pic & vid)
Η Ίντερ θέλει να κάνει δικό της το «διαμάντι» της Σκωτίας!
Επική «σακούλα» του Σάντσο, αλλά ο Φούλκρουγκ έστειλε την μπάλα στα… πουλιά! (vid)
Ρεσιτάλ αστοχίας η Παρί, με βραχεία κεφαλή η Ντόρτμουντ για τελικό! (vids)
Μίλαν: Οι πέντε κανόνες που πρέπει να ακολουθήσει ο νέος προπονητής!
Φοβερή και τρομερή πρόταση για τον Φαν Ντάικ από τη Σαουδική Αραβία!
«Παίκτης της Ρεάλ έχει συμφωνήσει με την Ατλέτικο»!
Ντόρτμουντ – Παρί: ΔΥΟ δοκάρια σε λίγα δευτερόλεπτα από Μπαπέ και Χακίμι! (vid)
Η Ρεάλ ήδη ετοιμάζει φιέστα στη Μαδρίτη για το πρωτάθλημα πριν την Μπάγερν!
Το πρώτο μεγάλο stop του Ντοναρούμα κόντρα στην Ντόρτμουντ! (vid)
Ντόρτμουντ – Παρί: Θύμισε Χάαλαντ η γκολάρα του Φύλκρουγκ! (vid)
Ο κόσμος της Ντόρτμουντ έδωσε… ρέστα στο ματς με την Παρί! (vid)
O Κόντε θέλει την μεγάλη επιστροφή στην Τσέλσι!
Μαρτύρησε τον Ζιρού ο προπονητής του: «Φεύγει για MLS»
Νέος θρίαμβος της Ρεάλ Μαδρίτης: Έπεισε τον Κρόος να πάρει τη μεγάλη απόφαση!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Retro Stories

Όταν ο Ροναλντίνιο τα… έσπασε στο Στάμφορντ Μπριτζ!

Μια ανέκδοτη ιστορία από το 2005 θυμήθηκε ο Τζο Κόουλ, στο κλασικό πλέον παιχνίδι της Τσέλσι με την Μπαρτσελόνα, όπου έλαμψε το άστρο του Ροναλντίνιο.

Όταν ο Ροναλντίνιο τα… έσπασε στο Στάμφορντ Μπριτζ!

Μια ιστορία από το παρελθόν με τον Ροναλντίνιο θυμήθηκε ο παλαίμαχος άσος της Τσέλσι, Τζο Κόουλ. Τότε, ο Βραζιλιάνος άσος είχε χάσει την ψυχραιμία του, σπάζοντας ένα ψυγείο κάπου στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Η σύγχρονη ιστορία του ποδοσφαίρου έχει προσφέρει πολλά σπουδαία ματς της Τσέλσι με την Μπαρτσελόνα. Τόσο το 2009 όσο και τρία χρόνια αργότερα, οι δύο ομάδες-μεγαθήρια μας έχουν χαρίσει πολλές σπουδαίες αναμετρήσεις. Η σημερινή ιστορία όμως συνέβη λίγο πιο παλιά και συγκεκριμένα το 2005. Στην φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες πολύ νωρίς.

Ο Ροναλντίνιο έκανε σμπαράλια το ψυγείο στην φυσούνα!

Το 2-1 του πρώτου αγώνα υπέρ της Μπαρτσελόνα στην Βαρκελώνη, έδινε ισχνό προβάδισμα στους Ισπανούς. Ωστόσο, στο Λονδίνο τα πράγματα έγιναν τελείως διαφορετικά. Μέσα σε 20 λεπτά, οι «μπλε» βρισκόντουσαν με 3-0 μπροστά στο σκορ, προς απογοήτευση των «μπλαουγκράνα». Κάπου εκεί ο Ροναλντίνιο ανέλαβε δράση, σκοράροντας δύο τέρματα, ένα εκ των οποίων ήταν αυτό.

Με το σκορ πλέον στο 3-2, η ισπανική ομάδα ήταν αυτή που έπαιρνε την πρόκριση στα εκτός έδρας γκολ. Και μέχρι το 76′ φαινόταν πως μπορούσε να το πετύχει. Για κακή τους τύχη όμως, ο Τζον Τέρι σκόραρε σε αυτό το λεπτό, με την πρόκριση να αλλάζει πάλι χέρια. Τελικά, οι Άγγλοι ήταν αυτοί που κράτησαν το σκορ και πέρασαν επιτυχώς στην επόμενη φάση, παρά την «μαγεία» του Ρόνι.

Απογοητευμένος ο Βραζιλιάνος για την προσπάθεια που κατέβαλε και δεν ήταν αρκετή, ξέσπασε. Όπως αναφέρει ο τότε μέσος της Τσέλσι, Τζο Κόουλ, ένα… ψυγείο ήταν αυτό που την πλήρωσε. «Εγώ πάντα πανηγύριζα, όμως υπήρχαν και μερικά…afters. Κάτι που πάντα είναι ωραίο στον δρόμο για τα αποδυτήρια. Νιώθαμε πως δεν ήταν απλά ένα παιχνίδι Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά ήταν ήδη κλασικό».

«Ο Ροναλντίνιο βρισκόταν ήδη στην φυσούνα. Είχε σπάσει το ψυγείο. Όσο ο Ρόνι βάραγε το ψυγείο, υπήρξε μια μικρή αψιμαχία. Πιστεύω πως σε αυτό έπαιξε ρόλο και ο Ζοσέ Μουρίνιο με τα «μαγικά» του μετά το 2-1 του πρώτου αγώνα. Πάντως, νομίζω ότι ήταν το καλύτερο παιχνίδι στην καριέρα μου. Τα είχε όλα».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ