ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ιταλία

Περιζήτητος ο Μπογκά, πλησιάζει στην Αταλάντα!

Με τις αποχωρήσεις τον Γκολίνι και Ρομέρο για την Τότεναμ, η Αταλάντα ψάχνεται για αγορές, με τον Ζερεμί Μπογκά να πλησιάζει στο Μπέργκαμο.

Περιζήτητος ο Μπογκά, πλησιάζει στην Αταλάντα!

Γεμάτη παίκτες που ζητούν οι πάντες είναι η Σασουόλο, με τον Ζερεμί Μπογκά να είναι…περιζήτητος. Ο Ιβοριανός εξτρέμ μετά από μια εξαιρετική παρουσία στην Ιταλία, έχει κάνει αρκετές ομάδες της Ευρώπης να τον αναζητούν. Και η Αταλάντα φαίνεται πως είναι η επικρατέστερη ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του.

Έτοιμος για μια μεγάλη μεταγραφή είναι ο Ζερεμί Μπογκά της Σασουόλο. Μετά από 3 χρόνια στην ιταλική ομάδα, ο νεαρός Αφρικανός εξτρέμ ετοιμάζεται να αναχωρήσει για μια μεγαλύτερη ομάδα. Από την Ιταλία και την Γαλλία, ήδη αρκετές ομάδες σφάζονται για χάρη του 24χρονου.

REGGIO NELL’EMILIA, ITALY – APRIL 14: Jeremie Boga of US Sassuolo reacts after missing a chance on goal during the Serie A match between US Sassuolo and Parma Calcio at Mapei Stadium – Citta’ del Tricolore on April 14, 2019 in Reggio nell’Emilia, Italy. (Photo by Emilio Andreoli/Getty Images)

Αρκετό ενδιαφέρον από Ιταλία και Γαλλία για τον Μπογκά!

Με το συμβόλαιο του Μπογκά να εκπνέει το 2022 και τον ίδιο να μην ανανεώνει, έκανε γνωστό το αίτημα του να αποχωρήσει. Έτσι, με αρκετά μειωμένη τιμή (περίπου 25 εκατομμύρια ευρώ), αρκετές ομάδες μπορούν να κινηθούν για την απόκτησή του. Ήδη, Νις Μαρσέιγ και Λυών, ενδιαφέρονται να επαναφέρουν στην χώρα γεννήσεως του τον νεαρό παίκτη. Όμως επικρατέστερος προορισμός του, φαίνεται πως είναι το Μπέργκαμο και η Αταλάντα, με την Νάπολι να «κολλάει» στις απαιτήσεις της Σασουόλο.

Η «Ντέα» έχει αρκετά χρήματα για ξόδεμα, μετά από τις ακριβές πωλήσεις της των Ντιαλό και Γκολίνι. Έτσι, το οικονομικό δεν αποτελούσε κάποιο πρόβλημα. Και όπως αναφέρει η «Footmercato» από την Γαλλία, το ενδιαφέρον των τριών ομάδων του Σαμπιονά μειώνεται, μετά την άρνηση της Σασουόλο να κάνει καλύτερη τιμή.

Η περασμένη σεζόν ήταν αρκετά δύσκολη για τον Μπογκά. Έχοντας βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό 2 φορές, ο Ιβοριανός απουσίασε για 6 εβδομάδες από τα γήπεδα μέχρι να αναρώσει. Εξέλιξη, που επηρέασε σοβαρά τον ρυθμό του μέσα στην σεζόν. Παρόλα αυτά, κατάφερε να σκοράρει 4 φορές σε 27 συμμετοχές, αριθμοί σημαντικά χαμηλότεροι από τα προηγούμενα χρόνια.

Ο Μπογκά ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Τσέλσι στο Λονδίνο. περνώντας αρκετές σεζόν ως δανεικός σε Γαλλία, Αγγλία και Ισπανία. Τελικά, το 2018 η Σασουόλο προχώρησε στην αγορά του, με τον ίδιο να αναδεικνύει το ταλέντο του στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ