Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μαγικός Ζινιάκ στο Τόκιο – Τρία γκολ στο θρίλερ με Ν. Αφρική (vid)
Ολυμπιακοί Αγώνες 2020 Τόκυο

Μαγικός Ζινιάκ στο Τόκιο – Τρία γκολ στο θρίλερ με Ν. Αφρική (vid)

Στα 35 του ο Αντρέ - Πιερ Ζινιάκ σηκώνει στις πλάτες του τη Γαλλία και την οδηγεί με τα γκολ του στην επιτυχία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

25.07.2021 | 18:50

Οι Γάλλοι τα πηγαίνουν περίφημα στα ομαδικά αθλήματα στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Σήμερα ήταν η μέρα τους τόσο σε μπάσκετ όσο και σε ποδόσφαιρο. Η αρχή έγινε στην στρογγυλή θεά με τους «Τρικολόρ» να επικρατούν της Νοτίου Αφρικής με 4-3 φθάνοντας στη νίκη στο 92′. Για να φθάσουν όμως μέχρι εκεί και να διεκδικούν μέχρι τέλους τη νίκη είχαν τη τύχη να έχουν σε τρομερή μέρα τον Αντρέ – Πιερ Ζινιάκ.

Ο Γάλλος επιθετικός της μεξικανικής Τίγκρες παρουσιάζεται εκπληκτικός στη διοργάνωση μετρώντας ήδη τέσσερα τέρματα σε δύο αγώνες. Οι Αφρικανοί έφθασαν κοντά σε μια μεγάλη έκπληξη όμως στο τέλος έφυγαν με κατεβασμένα κεφάλια. Όσες φορές κι αν προηγήθηκαν ο Ζινιάκ είχε τις κατάλληλες απαντήσεις. Την σφραγίδα της νίκης έβαλε στο φινάλε ο Σαβενιέρ με δυνατό σουτ εντός περιοχής.

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης και την εκπληκτική εμφάνιση του Ζινιάκ

 

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020 Τόκυο
Exit mobile version