ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ο Τέρι αποκάλυψε τη χειρότερη κίνηση που έκανε ποτέ προπονητής στην Τσέλσι! (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Πανάκριβο νοσοκομείο η Ρεάλ, στην κορυφή ο Αζάρ! (pic)

Οι τραυματισμοί σχεδόν αμέτρητοι στο στρατόπεδο της Ρεάλ, κοστίζοντας πάρα πολλά εκατομμύρια! Πρώτος και καλύτερος δυστυχώς ο Εντέν Αζάρ

Πανάκριβο νοσοκομείο η Ρεάλ, στην κορυφή ο Αζάρ! (pic)

Το όνομα του Εντέν Αζάρ τείνει να γίνει συνώνυμο του τραυματισμού στην Ρεάλ Μαδρίτης. Μέσα σε έναν μόλις χρόνο, οι μισθοί του σχεδόν μονίμως τραυματία Βέλγου ξεπέρασαν κάθε άλλον παίκτη στην Ευρώπη.

Μονάχα γλυκά δεν έχει κυλήσει η μέχρι τώρα καριέρα του Εντέν Αζάρ στην Ρεάλ. Ο βραχύσωμος ντριμπαλδόρος που γνωρίσαμε στην Τσέλσι, μάλλον δεν έχει μετακομίσει ακόμα στην Μαδρίτη. Μονίμως εκτός ρυθμού και αρκετές φορές με παραπανήσια κιλά, ο 30χρονος εξτρέμ απέχει πάρα πολύ από τις δυνατότητές του. Κάτι που φυσικά οφείλεται και στους πάρα πολλούς τραυματισμούς που έχει περάσει την τελευταία διετία ο Αζάρ.

Πολύ ακριβό νοσοκομείο η Ρεάλ, Αζάρ ο πλέον «γυάλινος» της λίστας!

Μόνο σε δύο χρονιές στα λευκά της Ρεάλ, ο Βέλγος έχει ξεπεράσει σε αριθμό τους τραυματισμούς που είχε σε 8 σεζόν στην Τσέλσι! Και μια έρευνα αποδεικνύει πόσο πολύ έχει κοστίσει αυτό στην Ρεάλ. Πέρα από τα 120 εκατομμύρια που πλήρωσαν στους «μπλε» για την μεταγραφή του Βέλγου, οι μισθοί που πληρώνουν στον Αζάρ όσο αυτός είναι εκτός με τραυματισμό είναι… επικίνδυνα πολλοί.

Σύμφωνα με έρευνα που διεξήγαγε η «Betitotn Sports», τα εκατομμύρια που έχει πάρει ο 30χρονος είναι περισσότερα από κάθε άλλον παίκτη. Με το δείγμα να είναι από την περίοδο του Απριλίου του 2020 μέχρι τον Μάρτιο του 2021, η Ρεάλ είχε την μεγαλύτερη «χασούρα» από τραυματίες παίκτες. Με συνολικά 45 εκατομμύρια ευρώ σε τραυματίες, οι «μερένχες» πλήρωσαν… χρυσά τα νοσοκομεία!

Πρώτος-πρώτος στην λίστα φιγουράρει ο Εντέν Αζάρ, με 17 εκατομμύρια ευρώ! Από τις 365 μέρες του έτους, ο Βέλγος ήταν έξω για 252! Καλά διαβάσατε. Κάτι που σημαίνει πως πάνω από τον μισό μισθό του, ο Βέλγος τον έβγαλε γυρνώντας στα… νοσοκομεία. Αρκετά κοντά στην λίστα και την δεύτερη θέση βρίσκεται ο Φελίπε Κουτίνιο της Μπαρτσελόνα. Όπως ο πρώην παίκτης της Τσέλσι και ο Βραζιλιάνος ζορίζεται αρκετά στην Ισπανία. Με 233 μέρες στο απουσιολόγιο και περίπου 16 εκατομμύρια ευρώ, ο 29χρονος μέσος βρίσκεται συνεχώς μεταξύ ιατρείου και φυσιοθεραπευτή.

Την τρίτη θέση παίρνει ο Νεϊμάρ με λιγότερες από 100 μέρες εκτός, αλλά σχεδόν διπλάσιους μισθούς (περίπου 13 εκατομμύρια ευρώ). Την δεκάδα κλείνουν οι Πογκμπά, Ρόις, Ουμτιτί, Ντιμπάλα, Πούλισιτς, Μπέιλ και Παστόρε.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ