ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
H «Μεγάλη Κυρία» έβαλε φρένο στην πρωταθλήτρια (vid)
Ο Κονσεϊσάο… βάζει μπουρλότο στο Γιουβέντους – Ίντερ (vid)
Ασταμάτητος ο Άντονι: «Ρουκέτα» στα δίχτυα της Σοσιεδάδ (vid)
Χατ-τρικ ο Κωνσταντέλιας: «Θα θυμάμαι για πάντα αυτή τη βραδιά»
Καλή η Άστον Βίλα αλλά ο Μάρκους Ράσφορντ ονειρεύεται άλλη ομάδα
Ρεάλ Μαδρίτης: Περιμένει Σίτι και… Μάρμους με άμυνα γεμάτη λύσεις
Πέρασμα της Ρόμα από την Πάρμα με μαγεία Σούλε (vid)
Κάποιος να αναστήσει την Τότεναμ – Φυσικά η Γιουνάιτεντ (vid)
Μασούρας όπως… Γκέκας – Χόρεψαν συρτάκι την Ντόρτμουντ (vid)
H απευθείας φαουλάρα του πολυτάλαντου Σούλε της Ρόμα (vid)
O τερματοφύλακας της Σπόρτινγκ… τερμάτισε τη λέξη «αυτογκόλ» (vid)
Λίβερπουλ: Ο Άρνε Σλοτ θέλει… τον Ολλανδό του
Φλικ: «Καλό θα ήταν οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης να μιλάνε με σεβασμό»
Με άγχος, πίεση και ιδρώτα αλλά η Λίβερπουλ νίκησε! (vid)
Ο Κούνια «χόρεψε» την άμυνα της Λίβερπουλ και με υπέροχο τελείωμα έκανε το 2-1! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Video Hμέρας

Μαρκάρισμα «αλητεία» του Πέπε στον Μχιταριάν σε φιλικό (vid)

Στη φιλική αναμέτρηση ανάμεσα σε Πόρτο και Ρόμα απειλήθηκε σύρραξη μετά από ένα μαρκάρισμα «αλητεία» του Πέπε στον Μχιταριάν.

Μαρκάρισμα «αλητεία» του Πέπε στον Μχιταριάν σε φιλικό (vid)

Οι κακές συνήθειες δύσκολα αποβάλλονται και ο στόπερ της Πόρτο και πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, Πέπε, είναι βέβαιο ότι δεν έχει καμία διάθεση να τις σταματήσει.

Ειδικότερα, ένας άγριος καυγάς ξέσπασε στη φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στις 28 Ιουλίου ανάμεσα στην Πόρτο και την Ρόμα. Αφορμή αποτέλεσε ένα αντιαθλητικό μαρκάρισμα του Πορτογάλου στόπερ πάνω στον Μχιταριάν.

Με τη Ρόμα να προηγείται με 1-0 χάρη σε κεφαλιά του Μαντσίνι, ο Πέπε αποφάσισε στο 64ο λεπτό να χρησιμοποιήσει τους αγκώνες του για να εμποδίσει τον Μχιταριάν να διεκδικήσει τη μπάλα. Ο Αρμένιος ποδοσφαιριστής βγήκε αμέσως εκτός εαυτού και αντέδρασε έντονα προσπαθώντας να κλωτσήσε τον Πέπε.

Ξαφνικά μία μάζα παικτών άρχισε να συνωστίζεται στο μέρος που έλαβε χώρα το περιστατικό και απειλήθηκε σύρραξη. Από τον πάγκο των Ρωμαίων ακούστηκε ο Έντιν Τζέκο να φωνάζει στον Πέπε: «Μπράβο είστε 1-0 κάτω, τώρα πήγαινε κλάψε».

Κατευθείαν ο διαιτητής σταμάτησε το παιχνίδι και έδωσε την ευκαιρία στους παίκτες να δροσιστούν προκειμένου να ηρεμήσουν τα πράγματα. Ο τεχνικός της Ρόμα, Ζοσέ Μουρίνιο, αμέσως αντικατέστησε τον Μχιταριάν μετά το διάλειμμα 5 λεπτών.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ