Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τα βλέπει όλα… μπλε ο Κουντέ και πάει στην Τσέλσι!
Τσέλσι

Τα βλέπει όλα… μπλε ο Κουντέ και πάει στην Τσέλσι!

Η Τσέλσι τα έχει βρει σε όλα με τον Τζουλς Κουντέ της Σεβίλλης και έχουν μείνει μόνο τα τυπικά, ώστε ο νεαρός στόπερ να πάει στους Λονδρέζους.

04.08.2021 | 11:05

Τη φανέλα της Τσέλσι προβάρει ο Τζουλς Κουντέ! Όπως αναφέρουν ολοένα και περισσότερα αγγλικά ο νεαρός αμυντικός τα έχει βρει σε όλα με τους Λονδρέζους και έχουν μείνει μόνο οι λεπτομέρειες, ώστε να συνεχίσει εκεί την καριέρα του! Τη σεζόν που πέρασε έκανε πράγματα και θαύματα με τη φανέλα της Σεβίλλης.

Ήταν από τους μεγάλους της πρωταγωνιστές. Γι’ αυτό το λόγο και η Ρεάλ Μαδρίτης, πέρα από τους Άγγλους, τον είχε εντάξει στη μεταγραφική της λίστα, ενόψει του καλοκαιριού. Όμως, κάτι το πιο έντονο ενδιαφέρον των Λονδρέζων, κάτι ότι ο Τόμας Τούχελ και οι συνεργάτες του τον «έψησαν» για το project και όλα αυτά που πρόκειται να γίνουν από εδώ και πέρα στο μέλλον έκαναν τον Κουντέ να δώσει τα χέρια με την Τσέλσι και να τα έχει βρει μαζί της όσον αφορά τους προσωπικούς όρους.

Κάτι που έδειχνε εδώ και καιρό ότι πηγαίνει προς τα εκεί. Μιας και το ενδιαφέρον της αγγλικής ομάδας για εκείνον υπήρχε προ πολλού! Πλέον παίρνει σιγά- σιγά σάρκα και οστά!

Τέτοιο Instagram έχεις ξαναδεί; Πάμε στοίχημα όχι! Οι… εικόνες μιλάνε από μόνες τους! 

Να μην περνάει… κανείς από τη νέα άμυνα της Τσέλσι θέλει ο Τούχελ!

Ο Τόμας Τούχελ με το που πάτησε το πόδι του στο «Στάμφορντ Μπριτζ» φρόντισε να αλλάξει ένα πράγμα για τα καλά. Την άμυνα της Τσέλσι. Την ανέβασε επίπεδο και δεν μπορούσε κανείς να πετύχει όχι απλά φάση, αλλά γκολ! Το αποτέλεσμα στο τέλος της σεζόν τον δικαίωσε και κάπως έτσι ήρθε και το Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι.

Αυτό θέλει να συνεχίσει και να κάνει ακόμη καλύτερο για τη νέα σεζόν ο τεχνικός των «μπλε». Και πολύ ψηλά στα σχέδιά του είναι ο Τζουλς Κουντέ. Ο Γάλλος θεωρείται ο επόμενος αμυντικός που μπορεί να επηρεάσει στο μέλλον τόσο πολύ το παιχνίδι και έτσι ο Τούχελ δεν ήθελε για κανένα λόγο να τον χάσει από τα χέρια του!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version