Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Βασικός ο Τσιμίκας στην πρεμιέρα της Λίβερπουλ!
Λίβερπουλ

Βασικός ο Τσιμίκας στην πρεμιέρα της Λίβερπουλ!

Ο Κώστας Τσιμίκας έχει μπροστά του την ευκαιρία να παίξει βασικός στη πρεμιέρα του αγγλικού πρωταθλήματος και να προκαλέσει ευχάριστο πονοκέφαλο στον Κλοπ.

09.08.2021 | 14:24

Να η ευκαιρία! Ο τραυματισμός του Άντι Ρόμπερτσον στο φιλικό με αντίπαλο την Αθλέτικ Μπιλμπάο ανοίγει τον δρόμο στον Κώστα Τσιμίκα. Ο Έλληνας αμυντικός όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει ένα από τα βασικά στελέχη του Γιούργκεν Κλοπ στην πρεμιέρα του αγγλικού πρωταθλήματος. Η Λίβερπουλ το Σάββατο ξεκινά τις υποχρεώσεις της στην Premier League ταξιδεύοντας στην έδρα της νεοφώτιστης Νόριτς. Στο αριστερό άκρο της άμυνας θα βρίσκεται εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Τσιμίκας, με τον ταλαντούχο αμυντικό να εμφανίζεται πανέτοιμος για αυτή την πρόκληση.

Ο Ρόμπερτσον αποχώρησε υποβασταζόμενος από τον αγωνιστικό χώρο δείχνοντας πως το πρόβλημα τραυματισμού είναι αρκετά σοβαρό. Ο Σκωτσέζος χτύπησε άσχημα στον αστράγαλο με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για τραυματισμό που θα κρατήσει για λίγες ημέρες εκτός δράσης τον παίκτη.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Ο Γιούργκεν Κλοπ βλέπει από νωρίς τα προβλήματα τραυματισμών να επιστρέφουν στην ομάδα του. Θυμίζουμε πως η περασμένη σεζόν ήταν ένα συνεχόμενο μαρτύριο για τους «Κόκκινους. Οι σοβαροί τραυματισμοί «χτύπησαν» τη Λίβερπουλ προκαλώντας της πληγές που ουδέποτε επουλώθηκαν. Τώρα ο Γερμανός τεχνικός μπορεί να καλύψει το κενό του Σκωτσέζου χρησιμοποιώντας τον Κώστα Τσιμίκα.

Βασικός ο Τσιμίκας με Νόριτς

Ο 25χρονος αριστερός οπισθοφύλακας εμφανίζεται έτοιμος να πάρει την ευκαιρία να ξεδιπλώσει τις αρετές του. Ο Έλληνας μπακ έχει παρουσιαστεί αρκετά θετικός στην προετοιμασία της Λίβερπουλ. Πολλά δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου τον ήθελαν να βρίσκεται στο περιθώριο όμως ο ίδιος με σκληρή δουλειά επιδιώκει ακριβώς το αντίθετο. Ο Τσιμίκας θέλει να παλέψει για μια θέση στο αρχικό σχήμα των «Κόκκινων». Ξέρει πως η αποστολή του είναι πολύ δύσκολη μιας και στην ίδια θέση αγωνίζεται ο Άντι Ρόμπερτσον. Το προσεχές παιχνίδι με τη Νόριτς όμως είναι η μεγάλη του ευκαιρία. Απέναντί του θυμίζουμε πιθανότατα να βρει έναν ακόμη Έλληνα. Ο Δημήτρης Γιαννούλης αναμένεται να ξεκινήσει βασικός για τα «καναρίνια».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version