Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Με… ταξιτζή Φάμπρεγκας η Μονακό «κλέβει» τον Μέσι! (vid)
Μονακό

Με… ταξιτζή Φάμπρεγκας η Μονακό «κλέβει» τον Μέσι! (vid)

Στέλνοντας ταξί με οδηγό τον Σεσκ Φάμπρεγκας για να κλέψει τον Λιονέλ Μέσι από τα χέρια της Παρί, η Μονακό σκόρπισε γέλιο για ακόμα μια φορά στα socil media!

10.08.2021 | 18:01

Ο Λιονέλ Μέσι έφτασε στην Γαλλία με προορισμό την Παρί Σεν Ζερμέν! Είστε σίγουροι; Γιατί μάλλον κάποιος παλιός φίλος τον κάνει να γίνει κάτοικος Μονακό!

Ενώ όλοι θεωρούν ειλημμένη απόφαση την μετακίνηση του Λιονέλ Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν, η Μονακό ετοιμάζεται για ριφιφί! Στο άκουσμα της είδησης πως ο Αργεντίνος προσγειώθηκε στο Παρίσι, οι Μονεγάσκοι έδρασαν άμεσα. Έστειλαν αυτοί το ταξί που θα μεταφέρει τον Μέσι από το αεροδρόμιο για να τον πάει στις εγκαταστάσεις της ομάδας. Ποιας ομάδας όμως είναι άγνωστο.

Και με ταξιτζή τον επί σειρά ετών συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα, Σεσκ Φάμπρεγκας, ο Μέσι πολύ πιθανό ήταν να αλλάξει γνώμη. Πέρα από την πλάκα, σπουδαία προσπάθεια αυτοσαρκασμού για ακόμα μια φορά από την Μονακό.

Δείτε την προσπάθεια της Μονακό να κλέψει τον Μέσι:

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version