ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άγιαξ

19 σελίδες «ευχών» παρέδωσε στις Αρχές ο Μπέργκχαϊς!

Οι κατάρες που έχει δεχθεί από οπαδούς της Φέγενορντ μετά την μετακόμισή του στον Άγιαξ, οδήγησαν τον Στέφεν Μπέργκχαϊς να απευθυνθεί στις ολλανδικές Αρχές

19 σελίδες «ευχών» παρέδωσε στις Αρχές ο Μπέργκχαϊς!

Η μεταγραφή του Στέφεν Μπέργκχαϊς από την Φέγενορντ στον Άγιαξ μόνο στα ψιλά δεν πέρασε στην Ολλανδία. Και η συνέχεια από τον «σαματά» της μεταγραφή του Ολλανδού επιθετικού έρχεται μετά την καταγγελία του 29χρονου.

Ως «έσχατη προδοσία» χαρακτηρίστηκε από τον ολλανδικό Τύπο η επιλογή του Στέφεν Μπέργκχαϊς να αφήσει την Φέγενορντ για χάρη του Άγιαξ. Αρχηγός της ομάδας του Ρότερνταμ και μισητός αντίπαλος του «Αίαντα», ο Ολλανδός μετά από 4 χρόνια στην Φέγενορντ άλλαξε στρατόπεδο. Απόφαση ο οποία έφερε άμεσα την οργή των οπαδών της πρώην ομάδας του. Καίγοντας τις φανέλες με το όνομα του, οι φανατικοί του συλλόγου έκαναν ξεκάθαρες τις διαθέσεις τους για τον 29χρονο.

Το μένος των οπαδών της Φέγενορντ προς τον Μπέργκχαϊς συνεχίζεται

Ωστόσο μερικοί δεν αρκέστηκαν μόνο σε αυτό. Οι…ευχές στο πρόσωπο του Μπέργκχαϊς ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο, με τον ποδοσφαιριστή να επικοινωνεί με τις ολλανδικές Αρχές. Μερικοί… θερμόαιμοι ξεπέρασαν τα όρια, με ξεκάθαρες απειλές για την ζωή του 29χρονου. Κάτι που επόμενο ήταν να φέρει την επαφή του Ολλανδού με την Αστυνομία.

Όπως αναφέρει η «Telegraaf», o Μπέργκχαϊς επικοινώνησε με τις Αρχές, γνωστοποιώντας μερικές από τις απειλές που δέχθηκε. Απειλές οι οποίες γεμίζουν 19 σελίδες αναφορών! Σύμφωνα με το ολλανδικό Μέσο, μερικές από τις απειλές που δέχθηκε ήταν: Να δεχτεί φωτοβολίδα στο πρόσωπο. Να πεθάνει στα γενέθλιά του (19 Δεκεμβρίου). Ότι δεν θα ζήσει μέχρι τα γενέθλια του, καθώς και ότι γνωρίζουν που μένει.

Θέση για το θέμα πήρε και ο εκτελεστικός διευθυντής του Άγιαξ, Έντβιν Φαν ντερ Σαρ, δηλώνοντας πως «κάποια όρια ξεπεράστηκαν» σχετικά με τις απειλές. Τα γενέθλια του Μπέργκχαϊς είχαν ειδική μνεία, καθώς στις 19 Δεκεμβρίου και στα τριακοστά του γενέθλια, ο Άγιαξ φιλοξενείται στο Ρότερνταμ από την… Φέγενορντ. Αυτή θα είναι η πρώτη επιστροφή του Ολλανδού στο γήπεδο που λατρεύτηκε τόσο πολύ τα τελευταία χρόνια.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ