ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ίντερ

«Θέλει να ανανεώσει στην Ίντερ ο Μαρτίνεζ»

Παρά τα όσα ακούγονται για το μέλλον του Λαουτάρο Μαρτίνεζ, προτεραιότητα του Αργεντινού σύμφωνα με τον μάνατζερ του η ανανέωση στην Ίντερ.

«Θέλει να ανανεώσει στην Ίντερ ο Μαρτίνεζ»

Παρότι πριν λίγες ώρες ο Λαουτάρο Μαρτίνεζ εμφανιζόταν έτοιμος να φύγει από την Ίντερ, ο ατζέντης του παίκτη διαψεύδει κατηγορηματικά. Όπως δήλωσε μάλιστα, επιθυμία του πελάτη του είναι να ανανεώσει το συμβόλαιο του. Κάτι που βάζει φυσικά τέλος στα σενάρια αποχώρηση του Αργεντινού.

Κάθε άλλο παρά πραγματικά είναι τα σενάρια που θέλουν τον Λαουτάρο Μαρτίνεζ έτοιμο να φύγει από την Ιταλία για χάρη της Πρέμιερ Λιγκ. Άρσεναλ και Τότεναμ «παίζουν» πολύ ζεστά για τον 24χρονο φορ, ο οποίος όμως δεν βλέπει το άμεσο μέλλον του στην Αγγλία. Εν αντιθέσει με τον Ρομέλου Λουκάκου ο οποίος μέσα στις επόμενες ώρες θα ανακοινωθεί από την Τσέλσι έναντι 115 εκατομμυρίων ευρώ.

Λέει «όχι» στην Αγγλία ο Μαρτίνεζ, προτιμά να μείνει στην Ίντερ!

«Όπως ισχύει μέχρι σήμερα, ο Μαρτίνεζ δεν θέλει να φύγει από την Ίντερ. Παρά το ενδιαφέρον και τις προσφορές ομάδων από την Αγγλία» ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος του παίκτη. Συμπληρώνοντας, τόνισε πως ο Αργεντίνος αγαπάει την ομάδα του και σχέδιο του είναι η ανανέωση της συνεργασίας του. «Είναι χαρούμενος εδώ (στο Μιλάνο) και αγαπάει τον σύλλογο. Θα συναντηθούμε την επόμενη εβδομάδα να συζητήσουμε για την ανανέωση του συμβολαίου. Οι προθέσεις μας είναι ξεκάθαρες, όμως η συμφωνία βασίζεται και σε εκείνους (τους ανθρώπους της Ίντερ)».

Το τρέχον συμβόλαιο του Μαρτίνεζ έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2023, κάτι που οφείλεται στον ατζέντη του παίκτη. Ο εκπρόσωπος του 24χρονου δεν ήθελε να βιαστεί ο πελάτης του και να ανανεώσει. Τουλάχιστον όχι όσο υπήρχαν ερωτηματικά για το μέλλον του. Αναφορές από την Ιταλία αναφέρουν πως με 90 εκατομμύρια ευρώ οι «νερατζούρι» ίσως σκέφτονταν την πώληση. Οι αποχωρήσεις όμως των Χακίμι και Λουκάκου βάζουν απαγορευτικό στην έξοδο ενός ακόμα αστεριού από το Μιλάνο.

Η περασμένη σεζόν του Μαρτίνεζ δεν ήταν κακή σκοράροντας 19 φορές και μοιράζοντας 11 ασίστ σε 48 παιχνίδια, με την Ίντερ φυσικά να κατακτά το Καμπιονάτο με σχετική άνεση.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ