ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Ο Λοκατέλι θέλει να τρελάνει κάθε οπαδό της Γιουβέντους!

Ο Μάνουελ Λοκατέλι έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Γιουβέντους και επίσημα και τόνισε πως πρόκειται για ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

Ο Λοκατέλι θέλει να τρελάνει κάθε οπαδό της Γιουβέντους!

Η μεταγραφή του Μάνουελ Λοκατέλι από τη Σασουόλο στη Γιουβέντους δεν είναι πια σενάριο ή φήμη! Αλλά πραγματικότητα! Οι άνθρωποι της «Μεγάλης Κυρίας», μετά από αρκετές ημέρες διαπραγματεύσεων τόσο με τον παίκτη όσο και με τους «πράσινους» ανακοίνωσαν την απόκτηση του ταλαντούχου μέσου έναντι 35 εκατομμυρίων ευρώ.

Εκείνος από εδώ και στο εξής θα φοράει την ασπρόμαυρη φανέλα μέχρι και το 2026. Ωστόσο, πριν αυτό συμβεί για πρώτη φορά μίλησε για τη νέα του εμπειρία και για ποιους λόγους αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στους «μπιανκονέρι» και όχι κάπου αλλού, παρά τις προτάσεις που είχε στα χέρια του.

«Η ζωή είναι γεμάτη επιλογές. Νομίζω έκανα τη σωστή επιλογή να φύγω τώρα από τη Σασουόλο. Το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα. Πρόκειται για το όνειρο ενός παιδιού που πάντα τα έδινε όλα εντός αγωνιστικού χώρου. Στόχος μου είναι να συνεχίσω να το κάνω αυτό με τη φανέλα της Γιουβέντους και να τα δώσω όλα για τους οπαδούς της.

Και αυτή είναι μόνο η αρχή», είπε στο επίσημο κανάλι της Γιουβέντους, λίγη ώρα μετά την πραγματοποίηση της μεταγραφής του.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Το αντίο του Λοκατέλι στην παλιά του αγάπη!

Το αντίο του Λοκατέλι στην παλιά του αγάπη!

Η αρχή ενός κύκλου, σημαίνει αυτόματα το τέλος ενός άλλου. Η σχέση του Μάνουελ Λοκατέλι με τη Σασουόλο τελείωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Κάτι που φαίνεται και από το μήνυμα του Ιταλού μέσου στην παλιά -πλέον- ομάδα του που είναι άκρως συγκινητικό.

«Η επιλογή μου να αφήσω τη Σασουόλο για τη Γιουβέντους μόνο εύκολη δεν ήταν. Κάτι που φάνηκε από τα δάκρυά μου, κατά τη διάρκεια που αποχαιρετούσα τόσο τους συμπαίκτες μου όσο και το υπόλοιπο επιτελείο του συλλόγου. Η Σασουόλο πάντα θα βρίσκεται στην καρδιά μου ό,τι και αν συμβεί από εδώ και πέρα.

Ήταν η ομάδα που με βοήθησε να φτάσω εδώ που είμαι σήμερα και να βρίσκομαι στην ομάδα που κατέκτησε το Euro 2020. Ήταν η ομάδα που με βοήθησε να γίνω ο παίκτης και ο άνθρωπος που είμαι σήμερα. Είναι η οικογένειά μου και πάντα θα βρίσκεται στην καρδιά μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τόσο τους παλιούς μου συμπαίκτες, όσο και το τεχνικό επιτελείο, αλλά και τη διοίκηση του συλλόγου για όλα όσα μου πρόσφεραν αυτά τα χρόνια».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ