Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Θα πάει στην εξέδρα, αν δεν ανανεώσει ο Μπαπέ!»
Παρί Σεν Ζερμέν

«Θα πάει στην εξέδρα, αν δεν ανανεώσει ο Μπαπέ!»

Ο Κίλιαν Μπαπέ θα οδηγηθεί στην εξέδρα από την Παρί αν δεν ανανεώσει το συμβόλαιο του, σύμφωνα με τον πρώην ατζέντη του Μάρκο Βεράτι, Ντονάτο Ντι Κάμπλι.

20.08.2021 | 20:33

Το μέλλον του Κίλιαν Μπαπέ έχει εξελιχθεί σε «σίριαλ» ολκής εδώ και κάμποσο καιρό. Εν μέρει κάτι αναμενόμενο, αφού το συμβόλαιο του με την Παρί Σεν Ζερμέν λήγει το καλοκαίρι του 2022. Αυτό σημαίνει πως από τον ερχόμενο Ιανουάριο θα μπορεί να συμφωνήσει με όποια ομάδα θέλει και το καλοκαίρι να μετακινηθεί εκεί ως ελεύθερος. Κάτι που, προφανώς, οι Παριζιάνοι δεν το θέλουν επ’ ουδενί. Γι’ αυτό και καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να τον διατηρήσουν στις τάξεις τους.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ήδη, ο Μπαπέ θα έχει ως συμπαίκτες τη νέα σεζόν ποδοσφαιριστές όπως ο Λιονέλ Μέσι και ο Σέρχιο Ράμος. Μια πραγματική Dream Team με μοναδικό στόχο την κορυφή. Ο Γάλλος άσος, πάντως, δεν φαίνεται να «ψήνεται» να ανανεώσει ακόμα και υπό αυτές τις συνθήκες. Η Παρί ακόμη δεν έχει αντιδράσει επί τούτου, κρατώντας στάση αναμονής. Ωστόσο, σύμφωνα με τον πρώην μάνατζερ του Μάρκο Βεράτι, Ντονάντο Ντι Κάμπλι, που μίλησε στην «AS» εφόσον ο νεαρός ποδοσφαιριστής ανακοινώσει στους Παριζιάνους ότι δεν θέλει να παραμείνει, τότε εκείνοι θα τον στείλουν στην εξέδρα για όλη τη σεζόν.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Το μέλλον του Μπαπέ είναι στα χέρια της Παρί

Ο Ιταλός μάνατζερ τόνισε πως για την Παρί το συγκεκριμένο θέμα είναι προσωπικό, όχι οικονομικό. Γι’ αυτό το λόγο θεωρεί πως ο Μπαπέ θα οδηγηθεί στην εξέδρα γι’ αυτή τη σεζόν αν δεν ανανεώσει. Η μόνη ελπίδα, σύμφωνα με τον ίδιο, είναι η παρουσία του Λεονάρντο, αλλά και σε αυτή την περίπτωση οι πιθανότητες δεν είναι πολλές. Πάντως, ο Ντι Κάμπλι έριξε και το «καρφί» του στη γαλλική ομάδα, τονίζοντας ότι προσπαθεί να αγοράσει ιστορία, αλλά δεν τα καταφέρνει.

«Ό,τι συνέβη στον Ραμπιό θα συμβεί (σ.σ και στον Μπαπέ). Κι αυτό γιατί το όλο θέμα για την Παρί δεν είναι οικονομικό, αλλά προσωπικό. Νομίζουν ότι μπορούν να αγοράσουν τα πάντα. Αν ο Μπαπέ δεν ανανεώσει, θα τον στείλουν στην κερκίδα. Δεν τους ενδιαφέρει καθόλου το οικονομικό σκέλος και πάω στοίχημα ότι αυτό θα συμβεί. Το λέω από προσωπική εμπειρία.

Η μόνη ελπίδα είναι ο Λεονάρντο, που είναι άνθρωπος του ποδοσφαίρου. Κι αυτό είναι σημαντικό. Ωστόσο, ακόμα κι αυτό το θεωρώ δύσκολο, σχεδόν απίθανο. Με τον Αλ Κελαϊφί και την Παρί έχεις ένα πρόβλημα και μοιάζουν σαν να βαριούνται που έχουν λεφτά. Ο Μπαπέ δεν πρέπει να προσβάλλει τον εμίρη και να του πει ότι φεύγει, γιατί το θέμα είναι στο χέρι του. Ας ελπίσουμε να είναι τυχερός, γιατί εντέλει η Παρί δεν μπορεί να κοροϊδέψει κανέναν. Θέλει να αγοράσει ιστορία, αλλά η ιστορία δεν αγοράζεται. Η ιστορία γράφεται. Κι αυτοί απλά δεν μπορούν», ανέφερε ο Ντι Κάμπλι.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version