Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Θέλει Ρεάλ, Μπαρτσελόνα ή Μπάγερν ο Εντομπελέ (pic)
Τότεναμ

Θέλει Ρεάλ, Μπαρτσελόνα ή Μπάγερν ο Εντομπελέ (pic)

Ζήτησε να αποχωρήσει από την Τότεναμ ο Τανγκί Εντομπελέ, καθώς έχει στόχο να παίξει σε μια εκ των Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα ή Μπάγερν Μονάχου!

20.08.2021 | 18:54

Όταν έχεις υψηλούς στόχους, θα φτάσεις κάπου ικανοποιητικά πρέπει να λένε στο χωριό του Τανγκί Εντομπελέ. Μιας και ο Γάλλος διεθνής μέσος της Τότεναμ θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα του. Και να πάει σε μια από τις κορυφαίες ομάδες του πλανήτη. Όπως είναι οι Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Μπάγερν Μονάχου.

Ο παίκτης έχει συμβόλαιο με τους Λονδρέζους έως το 2025 και η τιμή εκκίνησης για ενδεχόμενη πώληση ανέρχεται στα 50 εκατομμύρια ευρώ. Φέτος ακόμα δεν έχει κάνει κάποια συμμετοχή, είτε επίσημη είτε σε φιλικά. Έχει να παίξει μπάλα από τις 19 Μαΐου για την Πρέμιερ Λιγκ. Στο Euro μπήκε στην αποστολή της εθνικής Γαλλίας, αλλά δεν κατέγραψε ούτε ένα λεπτό συμμετοχής.

Με λίγα λόγια, ο Εντομπελέ δεν είναι και το πιο βασικό στέλεχος της Τότεναμ του Νούνο Εσπίριτο Σάντο. Ο Πορτογάλος προπονητής δεν τον συμπεριέλαβε καν στην αποστολή τόσο με τη Μάντσεστερ Σίτι όσο και με την Πάσος Φερέιρα. Δείγμα του ότι δεν θα τον έχει στα πλάνα του για τη σεζόν που ξεκίνησε.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Έχει μεγάλες βλέψεις ο Εντομπελέ

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της αγγλικής Athletic, ο 24χρονος χαφ έχει ζητήσει να αποχωρήσει μέχρι να λήξει η μεταγραφική περίοδος. Αλλά, δεν θέλει να πάει σε μια ομάδα της… σειράς. Αντιθέτως, έχει όνειρο να παίξει στο υψηλότατο επίπεδο, με μια μεταγραφή σε Ρεάλ Μαδρίτης, Μπάγερν Μονάχου ή Μπαρτσελόνα!

Βέβαια, το πόσο εφικτό είναι αυτό ο χρόνος θα το δείξει. Σε κάθε περίπτωση, ο Εντομπελέ έχει βάλει πολύ ψηλά τον πήχη σχετικά με τη συνέχιση της καριέρας του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version