ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ο Τέρι αποκάλυψε τη χειρότερη κίνηση που έκανε ποτέ προπονητής στην Τσέλσι! (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Μέσι, Σουάρες και Νεϊμάρ έκαναν… reunion!

Λιονέλ Μέσι, Λουίς Σουάρες και Νεϊμάρ μετέβησαν όλοι μαζί στη Βαρκελώνη και δείπνησαν σ' ένα... reunion του θρυλικού «MSN» της Μπαρτσελόνα.

Μέσι, Σουάρες και Νεϊμάρ έκαναν… reunion!

Η αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι από την Μπαρτσελόνα και η μετακίνηση του στην Παρί αποτέλεσε την είδηση του καλοκαιριού. Αν μη τι άλλο ήταν μια εξέλιξη που ελάχιστοι, έως κανείς δεν περίμενε. Κι αυτό γιατί ο Αργεντινός άσος φερόταν να βρίσκεται μια «ανάσα» από την ανανέωση του συμβολαίου του. Άλλωστε, το αποκάλυψε και ο ίδιος, στην αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου του, πως είχε συμφωνήσει με τους «μπλαουγκράνα». Ωστόσο, τα οικονομικά προβλήματα των Καταλανών δεν επέτρεψαν την ενεργοποίηση της συμφωνίας. Έτσι, ο 34χρνος σούπερ σταρ αποχώρησε έπειτα από 17 χρόνια και μετακόμισε στο Παρίσι.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Μόλις έξι χρόνια μετά την τελευταία κατάκτηση του Champions League, η Μπαρτσελόνα είδε το θρυλικό «MSN» της να χάνεται. Η «φονική» τριπλέτα των Μέσι, Σουάρες, Νεϊμάρ, που σκορπούσε τρόμο σε κάθε άμυνα, πλέον δεν φοράει τα «μπλαουγκράνα». Πρώτα ο Βραζιλιάνος αποχώρησε για την Παρί ύστερα ο Ουρουγουανός για την Ατλέτικο Μαδρίτης και τέλος ο Αργεντινός επίσης για τους Παριζιάνους. Ωστόσο, και οι τρεις τους θα έχουν πάντα την… Βαρκελώνη. Μάλιστα, σύμφωνα με την «Mundo Deportivo» η τριάδα βρήκε ευκαιρία και συναντήθηκε στην πόλη της Καταλωνίας και δείπνησε την Παρασκευή (20/8).

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Μέσι

Μέσι, Σουάρες και Νεϊμάρ επέστρεψαν στη Βαρκελώνη

Μέσι και Νεϊμάρ κρίθηκαν ανέτοιμοι από τον Μαουρίτσιο Ποκετίνο για το παιχνίδι κόντρα στην Μπρεστ κι έμειναν εκτός αποστολής. Έτσι, βρήκαν την ευκαιρία και ταξίδεψαν στην Βαρκελώνη με ξεχωριστές πτήσεις, με διαφορά μερικών λεπτών. Οι δυο τους πήγαν αμέσως στο Castelldefels, όπου συνάντησαν τον Σουάρες και την οικογένεια του και δείπνησαν μαζί. Έτσι, οι τρεις τους βρέθηκαν ξανά μαζί, αλλά όχι μέσα στον αγωνιστικό χώρο ως συμπαίκτες. Κάτι που ουκ ολίγοι θα ήθελαν να δουν να συμβαίνει ξανά.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μέσι πιθανώς ταξίδεψε στη Βαρκελώνη για να μαζέψει τα τελευταία του προσωπικά αντικείμενα. Βλέπετε, κατά την αποχώρηση του από την Μπαρτσελόνα και τη μετακόμιση του στο Παρίσι δεν μπόρεσε να όλα τα προσωπικά αντικείμενα που είχε στα αποδυτήρια των «μπλαουγκράνα». Οπότε, δεν είναι απίθανο να έκανε το ταξίδι για να «ξεμπερδεύει» και με αυτό το θέμα. Εξάλλου, είχε χρόνο μπροστά του, δεδομένου ότι το ντεμπούτο του με την Παρί Σεν Ζερμέν δεν αναμένεται πριν την ερχόμενη Κυριακή (29/8) κόντρα στη Ρεμς.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ