ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ντόρτμουντ

Φράιμπουργκ και Γκρίφο έριξαν την Ντόρτμουντ στον… τοίχο! (vid)

Πληρώνοντας για ακόμα ένα παιχνίδι τα αμυντικά λάθη, η Ντόρτμουντ έχασε με 2-1 από την Φράιμπουργκ παρά την υπεροχή της στην επίθεση.

Φράιμπουργκ και Γκρίφο έριξαν την Ντόρτμουντ στον… τοίχο! (vid)

Ήττα-σοκ με 2-1 υπέστη η Ντόρτμουν στην έδρα της Φράιμπουργκ, χάνοντας πολύ γρήγορα πολύτιμους βαθμούς. Με τις αμυντικές αδυναμίες των Βεστφαλών να κάνουν για ακόμα μια φορά την εμφάνισή τους και την μπάλα να μην… μπαίνει, η Ντόρτμουντ πλήρωσε τις αντεπιθέσεις των γηπεδούχων.

Φαουλάρα του Γκρίφο με το… καλημέρα!

Πριν καν δημιουργηθεί… μισή φάση, η Φράιμπουργκ άνοιξε αιφνιδίως το σκορ! Με δράστη τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή της, Βίντσέντζο Γκρίφο και με άπιστη εκτέλεση φάουλ του Ιταλού, οι γηπεδούχοι έγραψαν το 1-0 μόλις στο 6′.

Οι Βεστφαλοί προσπάθησαν να απαντήσουν με την συνεργασία Χάαλαντ-Μάλεν στο 28′. Για κακή τους τύχη όμως, ο Νορβηγός δεν έπιασε το σουτ από καλή θέση. Η ατυχία της Ντόρτμουντ συνεχίστηκε, με τον Μπέλιγχαμ μετά από κόρνερ να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι 2 λεπτά αργότερα.

Κόντρα στην ροή του παιχνιδιού, η Φράιμπουργκ άγγιξε το 2-0. Ο Γεόνγκ πήρε πάσα μέσα στην μικρή περιοχή, όμως ήταν απελπιστικά άστοχος. Με συνεχείς αντεπιθέσεις, οι γηπεδούχοι κρατούσαν ανήσυχη συνεχώς την Ντόρτμουντ, η οποία αν και καλύτερη, δυσκολευόταν να σκοράρει.

Με την αριστερή πλευρά να «μπάζει», ο Νίκο Σουλτς έδωσε την θέση στου στον Ράφαελ Γκερέιρο πριν το ημίχρονο. Με την άμυνά της να κρατάει, το παιχνίδι παρέμεινε στο 1-0 μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Οι αντεπιθέσεις σκότωσαν την Ντόρτμουντ

Πραγματικά με το καλημέρα του β’ μέρους, η Φράιμπουργκ άγγιξε το γκολ με τον Σάλαι. Ο Ούγγρος επιθετικός βρέθηκε σε θέση βολής μέσα στην αντίπαλη περιοχή, όμως σούταρε πολύ δυνατά και δεν βρήκε στόχο. Αυτή ήταν η προειδοποιητική βολή. Στο 53′ όμως, ο νεαρός φορ δεν αστόχησε. Μετά από σέντρα από τα αριστερά και κεφαλιά πάσα του Χέλερ, ο Σάλαι διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων.

Η αντίδραση των Βεστφαλών ήρθε άμεσα. Χαμηλή σέντρα του Πάσλακ από την δεξιά πλευρά, με τον Κάιτελ άθελα του να σκοράρει στην δική του εστία. Ο Έρλινγκ Χάαλαντ έκανε εξαιρετική προσπάθεια στο 69′ όταν κατέβασε υπέροχα με το στήθος και πάτησε περιοχή. Η δύναμη που έβαλε όμως ο Νορβηγός ήταν περισσότερη από όση έπρεπε, σπαταλώντας πια σπουδαία ευκαιρία.

Σλότερμπεκ και Φλέκεν λίγο έλειψε να τα κάνουν μαντάρα μόνοι τους στο 75′, σε μια φαινομενικά ακίνδυνη φάση του Πάσλακ. Τα λεπτά κυλούσαν και οι γηπεδούχοι κρατούσαν. Παρά τις προσπάθειες των Βεστφαλών, η Φράιμπουργκ άντεξε και έριξε από πολύ νωρίς τοίχο στις βλέψεις της Ντόρτμουντ για τίτλο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ