ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσετο πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
Τούχελ: «Οι οπαδοί με θέλουν για πάντα στην Μπάγερν, αλλά…»
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ίντερ

Σαν να μην πέρασε μια μέρα στο Μιλάνο (vid)

Νέοι πρωταγωνιστές, ίδια νοοτροπία. H Ίντερ ξεκίνησε με το... δεξί τις υποχρεώσεις της στη Serie A επικρατώντας της Τζένοα στο Μιλάνο με 4-0. Απολαυστικοί οι Τσαλχάνογλου - Ντζέκο.

Σαν να μην πέρασε μια μέρα στο Μιλάνο (vid)

H Ίντερ ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για το ιταλικό πρωτάθλημα όπως τις ολοκλήρωσε. Οι «Νεραντζούρι» υπό την καθοδήγηση του Ιντζάκι από τον πάγκο επικράτησαν στην πρεμιέρα της Serie A με 4-0. Σκρίνιαρ, Τσαλχάνογλου, Βιντάλ και Ντζέκο οι σκόρερ της αναμέτρησης. Απολαυστικός ο Τούρκος μέσος. Ασίστ και γκολ στο ντεμπούτο του και μήνυμα στους φιλάθλους της ομάδας πως μπορεί να ηγηθεί της νέας προσπάθειας.

Το ματς

Με την αύρα της πρωταθλήτριας μπήκε η Ίντερ στην πρεμιέρα της Serie A. Η Τζένοα δεν μπόρεσε να σταματήσει την ορμή των Μιλανέζων και μοιραία χωρίς να το πολυκαταλάβει βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0. Η αρχή για τους γηπεδούχους έγινε μόλις στο 5ο λεπτό της συνάντησης. Εκτέλεση κόρνερ από τον Τσαλχάνογλου, ο Σκρίνιαρ πήδηξε ψηλότερα απ’ όλους και βρήκε.. διχτάκι.

Εννιά λεπτά αργότερα ο Τούρκος από δημιουργός μετατράπηκε σε εκτελεστής. Ο Τσαλχάνογλου έπαιξε με ταχύτητα το ένα – δύο με τον Ντζέκο έξω από την περιοχή της Τζένοα. Ο έμπειρος μέσος χωρίς να το πολυσκεφτεί είδε την μπάλα στρωμένη μπροστά του και επιχείρησε το σουτ. Εκπληκτικό τέρμα από τον διεθνή Τούρκο και βάσεις νίκης για την Ίντερ από πολύ νωρίς. Μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους η Ίντερ ήταν αυτή που έδειχνε απόλυτη κυρίαρχος. Οι Γενοβέζοι έχοντας το 2-0 στην πλάτη αδυνατούσαν να αλλάξουν τη μοίρα τους. Ελάχιστα καλά στοιχεία από τους φιλοξενούμενους. Με αυτό το σκορ οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα. Ίντερ Τσαλχάνογλου

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό δεν άλλαξε. Η Ίντερ ήταν αυτή που ανέβαζε ή κατέβαζε τον ρυθμό. Μπαρέλα και Τσαλχάνογλου έκοβαν και έραβαν στη δημιουργία με τον Μπρόζοβιτς από πίσω να ολοκληρώνει επιτυχώς τη «βρώμικη» δουλειά. Στον αντίποδα, η ομάδα του Μπαλιαρντίνι μπορεί να ήθελε όμως ουσιαστικά δεν μπορούσε να μπει στη διεκδίκηση του αγώνα. Η Ίντερ κατά διαστήματα έδωσε χώρο στον αντίπαλο όμως οι Γενοβέζοι δεν εκμεταλλεύτηκαν τις στιγμές τους.

Απολαυστική η Ιντερ δεν άφησε καμία ελπίδα στην Τζένοα

Στο 70′ ο Έντιν Ντζέκο έφθασε μια ανάσα από το δικό του παρθενικό γκολ με τη φανέλα των «Νεραντζούρι». Η κεφαλιά του Βόσνιου από την καρδιά της μικρής περιοχής βρήκε σε ετοιμότητα τον Σίριγκου. Ο Ιταλός πραγματοποίησε εκπληκτική επέμβαση στερώντας το γκολ από τον έμπειρο φορ. Τρία λεπτά αργότερα ο Σιρίγκου είδε την μπάλα να καταλήγει για τρίτη φορά στα δίχτυα του. Σκόρερ στο 74′ ο Αρτούρο Βιντάλ. Ο Χιλιανός μέσος πήρε την πάσα του Μπαρέλα μέσα στην περιοχή και με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον τερματοφύλακα της Τζένοα γράφοντας το 3-0. Το κερασάκι στην πρεμιέρα – γιορτή έβαλε ο Έντιν Ντζέκο. Ο Βόσνιος στο 87′ έβαλε και το δικό του όνομα στη λίστα των σκόρερς διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ