ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

«Μπλόκο» στο Σεντ Μέρις για τη Γιουνάιτεντ (vid)

Πρώτη απώλεια στη φετινή Premier League για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τους «Κόκκινους Διαβόλους» να αφήνουν δύο βαθμούς (1-1) στην έδρα της Σαουθάμπτον.

«Μπλόκο» στο Σεντ Μέρις για τη Γιουνάιτεντ (vid)

Η Σαουθάμπτον δεν έχει την αμυντική αφέλεια της Λιντς. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα βρήκε… σκούρα απέναντι στους «Αγίους» μένοντας στην ισοπαλία με 1-1 στο Σεντ Μέρις. Αυτογκόλ του Φρεντ στο 30′ για το προβάδισμα της Σαουθάμπτον. Ισοφάρισε ο Γκρίνγουντ με την πέμπτη ασίστ του Πογκμπά στο πρωτάθλημα.

Το ματς

Με ελάχιστα νέα πρόσωπα σε σχέση με την ενδεκάδα που παρέταξε στην πρεμιέρα κόντρα στη Λιντς εμφανίστηκε στο Σαιντ Μέρις η Γιουνάιτεντ. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» έχοντας ξανά στη δημιουργία τους Μπρούνο Φερνάντες και ΄Πολ Πογκμπά θέλησαν από την αρχή να επιβάλλουν το παιχνίδι τους. Η Σαουθάμπτον από την άλλη χωρίς φόβο ξεκίνησε με πλάνο να μείνει ψηλά στο γήπεδο και να πιέσει την κυκλοφορία του αντιπάλου. Με τη συμπλήρωση των πρώτων δέκα λεπτών η ομάδα του Σόλσκιερ έφθασε κοντά στο γκολ όμως η τύχη δεν του έκανε τη χάρη.

Ο Σο εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά στέλνοντας την μπάλα στην καρδιά της περιοχής. Πογκμπά και Μαγκουάιρ μπερδεύτηκαν, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και ο Μαρσιάλ απο κοντά στο κατέβασμα έχασε την μεγάλη ευκαιρία να πετύχει το γκολ. Οι φιλοξενούμενοι έδειχναν στο μεγαλύτερο μέρος να ελέγχουν πλήρως τον ρυθμό του παιχνιδιού. Στο 30′ όμως οι «Άγιοι» βρήκαν την ευκαιρία και χτύπησαν στον ύπνο τους αντιπάλους τους. Το γρήγορο κλέψιμο της μπάλας – υποψία φάουλ στον Μπρούνο Φερνάντες – έφερε τη μπάλα έξω από την περιοχή του Ντε Χέα. Ο Άνταμς έκανε την προσποίηση, πήρε το σουτ και με τη βοήθεια του Φρεντ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ντε Χέα. Το γκολ αυτό έμελλε να κρίνει και ολόκληρο το ημίχρονο. Γιουνάιτεντ

Ισοφάρισε η Γιουνάιτεντ αλλά ως εκεί

Στην επανάληψη, η Γιουνάιτεντ μπήκε πιο δυναμικά στο παιχνίδι με στόχο την ανατροπή. Οι παίκτες του Σόλσκιερ πήραν κι άλλα μέτρα στο γήπεδο μετατοπίζοντας πλήρως το παιχνίδι έξω από την περιοχή της Σαουθάμπτον. Στο 55′ οι «Κόκκινοι Διάβολοι» κατάφεραν να φθάσουν στην ισοφάριση. Πογκμπά και Φερνάντες άλλαξαν τάχιστα τη μπάλα στην περιοχή. Ο Πορτογάλος έσπασε στον Πογκμπά εκείνος τσίμπησε στον Γκρίνγουντ και ο νεαρός με δυνατό σουτ έγραψε το 1-1. Το γκολ αυτό ανέβασε τη ψυχολογία των φιλοξενούμενων, οι οποίοι στα επόμενα δέκα λεπτά πίεσαν για την ολική ανατροπή.

Η Σαουθάμπτον ωστόσο απορρόφησε όλους τους κραδασμούς και στη συνέχεια έδειξαν μάλιστα ικανή να βγει αυτή στην επίθεση. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είχε τις δυνάμεις για κάτι περισσότερο και μοιραία το παιχνίδι έληξε ισόπαλο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ