ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Η «τραγωδία» της Άρσεναλ γράφεται και με αριθμούς! (pics)

Η Άρσεναλ διασύρθηκε με 5-0 από τη Μάντσεστερ Σίτι και «έπιασε» ουκ ολίγα αρνητικά ρεκόρ της, γράφοντας ιστορία από την... ανάποδη.

Η «τραγωδία» της Άρσεναλ γράφεται και με αριθμούς! (pics)

Το ξεκίνημα της φετινής σεζόν δεν θα το περίμενε ούτε ο πιο απαισιόδοξος οπαδός της Άρσεναλ. Κι αυτό γιατί οι «κανονιέρηδες» απογοητεύουν κάθε μέρα και περισσότερο. Η… στραβή ξεκίνησε από την πρώτη αγωνιστική και την εκτός έδρας ήττα από την Μπρένφορντ (2-0). Η συνέχεια ήταν το ίδιο… απελπιστική με την ήττα από την Τσέλσι (2-0) στο «Έμιρεϊτς», με τους «μπλε» μάλιστα να παίζουν στο… ρελαντί από ένα σημείο κι έπειτα. Ωστόσο, το χειρότερη η ομάδα του Λονδίνου το κράτησε για την τρίτη αγωνιστική. Στο παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι, η ομάδα του Μίκελ Αρτέτα απλά δεν εμφανίστηκε στο γήπεδο.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Η Άρσεναλ δεν ηττήθηκε απλά από τους «πολίτες». Διασύρθηκε με τον χειρότερη τρόπο. Δεν είναι μόνο το τελικό 5-0, αλλά η εικόνα των «κανονιέρηδων» καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Δεν απείλησε ούτε σ’ ένα σημείο του ματς, κάνοντας μόλις μια τελική έναντι 25 της Σίτι. Οι Λονδρέζοι δεν σταματούν να προβληματίζουν κι αυτό φαίνεται και από τα ουκ ολίγα αρνητικά ρεκόρ που έπιασαν με την ήττα τους αυτή.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Άρσεναλ

Πλέον όλα πάνε… στραβά στην Άρσεναλ

Αρχικά, στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, η Άρσεναλ δέχθηκε πέντε τέρματα για πρώτη φορά μετά τον Δεκέμβριο του 2018. Τότε είχε ηττηθεί με 5-1 στο «Άνφιλντ» από τη Λίβερπουλ. Ταυτόχρονα, με την ήττα αυτή οι «κανονιέρηδες» έκαναν το 0/3 στις πρώτες αγωνιστικές τους στο πρωτάθλημα, κάτι που συμβαίνει για μόλις τέταρτη φορά στην ιστορία τους και πρώτη εδώ και 67 χρόνια (1954/55).

Βέβαια, τα αρνητικά ρεκόρ και στατιστικά δεν τελειώνουν εδώ για την Άρσεναλ. Η ομάδα του Μίκελ Αρτέτα είναι μόλις η δεύτερη ομάδα από τις 92 των επαγγελματικών κατηγοριών της Αγγλίας, μαζί με την Σριούσμπερι που αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία, οι οποίες δεν έχουν βρει ακόμη δίχτυα στις πρώτες τρεις αγωνιστικές του πρωταθλήματος τους. Κάτι λογικό, αν λάβει κανείς υπόψην το στατιστικό που τη θέλει να έχει δεχθεί περισσότερα τέρματα (9), απ’ ότι έχει η ίδια σουτ στο στόχο στην Premier League (6). Τα πράγματα για τους «κανονιέρηδες» πάνε από το κακό στο χειρότερο και πλέον το να γυρίσει η κατάσταση δραματικά μοιάζει σχεδόν απίθανο…

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ