ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Τσιμίκας ή Ρόμπερτσον; Ιδού η απορία (του Κλοπ)!

Κώστας Τσιμίκας ή Άντι Ρόμπερτσον βασικός με Τσέλσι; Ο Γιούργκεν Κλοπ έχει ένα υπέροχο και δύσκολο δίλημμα ενόψει του πρώτου ντέρμπι της σεζόν κόντρα στην Τσέλσι.

Τσιμίκας ή Ρόμπερτσον; Ιδού η απορία (του Κλοπ)!

Το ξεκίνημα τη σεζόν μέχρι στιγμής ήταν ιδανικό για τη Λίβερπουλ. Ή τουλάχιστον ήταν αυτό ακριβώς που έπρεπε να κάνει. Δύο στα δύο απέναντι σε δύο φαινομενικά αδύναμους αντιπάλους (Νόριτς, Μπέρνλι), χωρίς να δεχτεί τέρμα. Αν μη τι άλλο μια καλή αρχή για τους «κόκκινους» του Γιούργκεν Κλοπ. Την ίδια στιγμή ο Γερμανός τεχνικός «κέρδιζε» παίκτες, που θα μπορούσαν να δώσουν λύσεις. Πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα τέτοιας περίπτωσης είναι δεδομένα ο Κώστας Τσιμίκας. Ο Έλληνας αριστερός μπακ είδε το μεγαλύτερο μέρος της περσινής σεζόν από τον πάγκο. Ο χρόνος συμμετοχής του ελάχιστος.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ωστόσο, φέτος ο ίδιος κλήθηκε από την αρχή να μπει στα «βαθιά». Βλέπετε, ο τραυματισμός του Άντι Ρόμπερτσον τον έφερε άμεσα στην βασική ενδεκάδα. Κι ο Τσιμίκας άρπαξε την ευκαιρία από τα «μαλλιά», κάνοντας δύο μεστές εμφανίσεις (κυρίως κόντρα στην Μπέρνλι). Ο Έλληνας μπακ έδειχνε να παίρνει τη φανέλα βασικού… σπίτι του μέχρι τον Σεπτέμβριο και την επιστροφή του Σκωτσέζου. Ωστόσο, ο «Ρόμπο» επέστρεψε σε χρόνο dt και πλέον ο Γιούργκεν Κλοπ βρίσκεται σ’ ένα υπέροχο και συνάμα δύσκολο δίλημμα. Ποιον από τους δύο θα χρησιμοποιήσει στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν με την Τσέλσι;

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Ρόμπερτσον Τσιμίκας

Που κερδίζει ο Τσιμίκας και που ο Ρόμπερτσον

Από τη μια υπάρχει ο Τσιμίκας, που παιχνίδι το παιχνίδι ανεβαίνει. Με τη Νόριτς έκανε κάποια μικρά… λαθάκια, αλλά δούλεψε σκληρά, «σκύλιασε» και στο αμέσως επόμενο παιχνίδι (με την Μπέρνλι) ήταν ο κορυφαίος παίκτης του γηπέδου και αποθεώθηκε από σύσσωμο το «Άνφιλντ». Ξέρει ότι με την έλευση του υγιή Ρόμπερτσον θα περιοριστεί και πάλι στον πάγκο, αλλά θέλει κάθε ευκαιρία που του δίνεται να την εκμεταλλεύεται στο έπακρο. Την ίδια στιγμή, βέβαια, η απειρία του σε ντέρμπι της Premier League δε λειτουργεί υπέρ του.

Στην άλλη πλευρά υπάρχει ο Σκωτσέζος μπακ. Ένας ποδοσφαιριστής που ο χαρακτηρισμός «βιονικός» δεν αποτελεί επ’ ουδενί υπερβολή για την… περίπτωση του. Ο Ρόμπερτσον, κυριολεκτικά, δεν μένει εκτός σχεδόν καθόλου. Ακόμη και οι ελάχιστοι τραυματισμοί που έχει μέχρι στιγμής στην τετραετία (μπαίνει στην 5η του σεζόν) στη Λίβερπουλ, δεν τον έχουν κρατήσει εκτός για περισσότερες από 12 ημέρες. Ο ίδιος έχει «θωρακίσει» εξαιρετικά το σώμα του και κόντρα σε όλα τα προγνωστικά επέστρεψε και είναι έτοιμος για το ματς με την Τσέλσι. Η χρησιμότητα του στο σύστημα του Κλοπ όλα αυτά τα χρόνια είναι δεδομένη και χιλιοειπωμένη.

Δεδομένα ο Ρόμπερτσον στη συνέχεια τη σεζόν θα παραμείνει βασικός. Ωστόσο, στο ντέρμπι με την Τσέλσι (28/8) ο Γερμανός τεχνικός βρίσκεται μπροστά σε δύο επιλογές. Από τη μια έχει τον «εργάτη» Σκωτσέζο μπακ, που τον έχει βγάλει… ασπροπρόσωπο όλα αυτά τα χρόνια, αλλά μόλις γύρισε από τραυματισμό και η ετοιμότητα του δεν είναι σίγουρα στο 100%. Από την άλλη υπάρχει ο Τσιμίκας, που εντυπωσιάζει και παιχνίδι το παιχνίδι ανεβάζει την απόδοση του, αλλά δεν έχει την απαιτούμενη εμπειρία. Τι θα αποφασίσει ο Κλοπ; Ιδού η απορία…

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ