ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

«Ύμνοι» Κριστιάνο από πρώην συμπαίκτες και σχολιαστές!

Μέλι έσταζαν αρκετοί πρώην συμπάικτες και νυν σχολιαστές για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και την επιστροφή του στην Αγγλία για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Ύμνοι» Κριστιάνο από πρώην συμπαίκτες και σχολιαστές!

Πανζουρλισμό – και δικαιολογημένα- δημιούργησε στους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον πλανήτη η μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο. Η μεγάλη επιστροφή του Πορτογάλου στο Νησί έφερε πολλές αντιδράσεις και όχι μόνο από φιλάθλους των «κόκκινων διαβόλων».

Κάθε άλλο παρά συμβολική πρέπει να θεωρείται η επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αν και έχει πατήσει τα 36 χρόνια ζωής, ο CR7 παραμένει ένας πραγματικός σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου ακόμα και σήμερα. Και στην Αγγλία αναμένεται να προσφέρει αρκετές βοήθειες εκεί ακριβώς μάλιστα που τις χρειάζεται η νέα του ομάδα.

Έτσι είδε την μεταγραφή του Κριστιάνο ο ποδοσφαιρικός πλανήτης!

Θέση για την επιστροφή του Κριστιάνο στα γήπεδα της Premier League πήραν πολλοί παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, αλλά και σχολιαστές. Πρώτος και καλύτερος, ο εμβληματικός Ρίο Φέρντιναντ, μίλησε για τον Πορτογάλο, σχολιάζοντας πως ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον έπαιξε τεράστιο ρόλο. «Ο Σερ Άλεξ είχε τεράστιο ρόλο» ανέφερε σχεδόν αμέσως ο παλαίμαχος Άγγλος αμυντικός. «Δεν υπήρχε περίπτωση να ερχόταν στην Μάντσεστερ Γιουνάτιεντ χωρίς να μιλήσει πρώτα με τον Φέργκιουσον. Τόσο απλά».

«Δεν μπορείς να περιγράψεις  με λέξεις αυτό που φέρνει στα αποδυτήρια ο Κριστιάνο» σχολίασε ο Μάικλ Όουεν. «Σου προσφέρει 25 με 30 γκολ την σεζόν. Σκόραρε περισσότερα από τον Λουκάκου πέρσι. Αλλά και μόνο το πως μπορεί να βοηθήσει τους Σάντσο, Γκρίνγουντ και Ράσφορντ είναι κάτι που από μόνο του αξίζει να τον φέρεις» συμπλήρωσε ο Όουεν.

Σε παρόμοιο τόνο ήταν και ο άλλοτε παίκτης της Γιουνάιτεντ και συμπαίκτης του μέχρι το 2009, Όουεν Χάργκριβς. «Επιστρέφει στην Γιουνάιτεντ για να κερδίσει. Για αυτό και πιστεύω πως είναι ο καλύτερος μέντορας που μπορούν να έχουν οι πιτσιρικάδες της ομάδας. Από παλιά τον θυμάμαι να κάνει κοιλιακούς στο τέλος του κάθε σετ κάθε άσκησης. “Θα γίνω ο καλύτερος παίκτης του κόσμου στο τέλος της χρονιάς”. Όπως και το πέτυχε. Η αποφασιστικότητα του είναι εφάμιλλή του ταλέντου του και της δουλειάς του. Δεν έρχεται απλά για τον εαυτό του, αλλά για να κερδίσει».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ