ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ίντερ

Η Ίντερ προετοιμάζει νέο συμβόλαιο για τον Μπρόζοβιτς

Ανανέωση συμβολαίου σε έναν εκ των ποιοτικότερων παικτών της προσφέρει η Ίντερ, με τον Μαρσέλο Μπρόζοβιτς να μένει για τουλάχιστον ακόμα 3 σεζόν.

Η Ίντερ προετοιμάζει νέο συμβόλαιο για τον Μπρόζοβιτς

Νέα συμφωνία στον Μαρσέλο Μπρόζοβιτς θα προσφέρει εντός των επόμενων ημερών η Ίντερ. Ο Κροάτης κοντεύει να εξαντλήσει το συμβόλαιο του και με τον φόβο να αποχωρήσει ελεύθερος να είναι ορατός, οι «νερατζούρι» θέλουν να τον «δέσουν» στο Μιλάνο για αρκετό καιρό ακόμα.

Μετά από μπόλικες αποχωρήσεις στην Ίντερ, τα καλά νέα έχουν ξεκινήσει για τους «νερατζούρι». Παρά τις αποχωρήσεις των Ρομέλου Λουκάκου και Ασράφ Χακίμι, οι πρωταθλητές Ιταλίας προχώρησαν σε μερικές σημαντικές προσθήκες. Χακάν Τσαλχάνογλου, Χοακίν Κορέα, Εντίν Τζέκο και Ντένζελ Ντάμφρις χτύπησαν… κάρτα για την ομάδα του Ιντζάκι, γεφυρώνοντας το κενό που άφησαν οι προαναφερθέντες.

Κρατάει για αρκετά χρόνια ακόμα τον Μπρόζοβιτς η Ίντερ!

Πέρα από τις προσθήκες και τις αποχωρήσεις όμως, ακόμα ένα ζήτημα για τους πρωταθλητές Ιταλίας είναι οι ανανεώσεις. Θέλοντας ν αποφύγει ενδεχόμενη αποχώρηση χωρίς χρηματικό αντάλλαγμα, η Ίντερ φρόντισε να έχει τον έλεγχο στα συμβόλαιο των παικτών της που πλησιάζουν στην λήξη τους. Και ένα από αυτά είναι του Μαρέλο Μπρόζοβιτς.

Η υπάρχουσα συμφωνία των δύο πλευρών εκπνέει τον Ιούνιο του 2022.  Η τελευταία ανανέωση είχε συμβεί πριν από 3 σεζόν, επεκτείνοντας το τότε συμβόλαιο του Κροάτη για ακόμα 3 χρονιές. Ωστόσο, πλέον αυτό το συμβόλαιο φτάνει στην ολοκλήρωση του και καλούνται να κάτσουν πάλι στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Όπως αναφέρει η «L’Interista» με σχετικό ρεπορτάζ από την Ιταλία, οι ιδιοκτήτες της ομάδας προσφέρουν νέο συμβόλαιο διάρκειας 3 ετών στον πολύπειρο μέσο με ετήσιες απολαβές που φτάνουν τα 4,5 εκατομμύρια ευρώ. Ακόμα, επιθυμούν να καταργήσουν την ρήτρα αποδέσμευσης που υπήρχε στην τελευταία συμφωνία. Οι δύο πλευρές είχαν συμπεριλάβει μια ειδική ρήτρα αποδέσμευσης, ύψους 60 εκατομμυρίων ευρώ.

O Μπρόζοβιτς αποτελεί μέλος της Ίντερ από τον Ιανουάριο του 2015. Τότε, οι «νερατζούρι» είχαν αποκτήσει ως δανεικό τον 28χρονο πλέον μέσο, αγοράζοντας τον με κανονική μεταγραφή μιάμιση σεζόν αργότερα. Έκτοτε, αγωνίστηκε σε 244 διαφορετικές αναμετρήσεις με την Ίντερ, καταγράφοντας 25 γκολ και 32 ασίστ. Με 6 και κάτι σεζόν κάτω από τη ζώνη του, είναι ένας από τους μακροβιότερους παίκτες της ομάδας στο υπάρχον ρόστερ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ