Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Ρεάλ τα έδωσε όλα για Μπαπέ – Η Παρί στον κόσμο της
Παρί Σεν Ζερμέν

Η Ρεάλ τα έδωσε όλα για Μπαπέ – Η Παρί στον κόσμο της

Το είπε και το έκανε η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Φλορεντίνο Πέρεθ έστειλε στο Παρίσι ένα... καράβι χρήματα προκειμένου να πάρει το μεγάλο «ναι» της Παρί για Μπαπέ.

31.08.2021 | 21:52

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα επιμείνει μέχρι και την τελευταία στιγμή για την απόκτηση του Κιλιάν Μπαπέ. Τα τελευταία 24ωρα το φημολογούμενο σενάριο των τελευταίων μηνών έχει πάρει σάρκα και οστά. Οι Μαδριλένοι προσπαθούν με κάθε τρόπο να πείσουν την Παρί Σεν Ζερμέν για την παραχώρηση του 22χρονου αστεριού τους. Η αρχή έγινε με πρόταση 160 εκατομμυρίων ευρώ. Οι Παριζιάνοι αρνήθηκαν αυτό το νούμερο.

Το ίδιο συνέβη και χθες με τη «Βασίλισσα» να ανεβάζει την προσφορά της. 170 εκατομμύρια ευρώ συν άλλα δέκα σε μπόνους όμως η κατάληξη και πάλι ήταν η ίδια. Η L’ Equipe χθες ανέφερε πως η ομάδα της Μαδρίτης δεν θα παρατήσει την περίπτωση του Μπαπέ όσα «όχι» και να δεχθεί.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Η τρίτη – και φαρμακερή – φαίνεται πως ήρθε στα γραφεία της Παρί. Η Ρεάλ όπως τονίζουν τα διεθνή ΜΜΕ πάτησε το μαγικό νούμερο 200. Οι Παριζιάνοι μέχρι στιγμής δείχνουν να μην έχουν απαντήσει στην πρόταση ωστόσο τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως και πάλι θα αρνηθούν και αυτό το ποσό. Ο γαλλικός σύλλογος έχει προσπαθήσει με κάθε τρόπο να καταστήσει σαφές προς κάθε κατεύθυνση πως ο Κιλιάν Μπαπέ δεν πωλείται.

Ανένδοτη η Παρί παρά την τεράστια υπέρβαση της Ρεάλ

Ο 22χρονος θέλει να φύγει από το Παρίσι και να ανοίξει νέο κεφάλαιο στην καριέρα του. Θέλει να βρεθεί στη Ρεάλ Μαδρίτης και μεθοδικά να γίνει το επόμενο μεγάλο της αστέρι. Αυτό όπως όλα δείχνουν ίσως τελικά καθυστερήσει έναν χρόνο. Η Παρί Σεν Ζερμέν με τη στάση της δείχνει να προτιμά να χάσει αστρονομικά ποσά και να «φυλακίσει» τον παίκτη στις τάξεις της. Βέβαια έχοντας ακόμη μερικές ώρες μπροστά μας μέχρι το οριστικό φινάλε των μεταγραφών τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Το σίγουρο είναι πως ο Φλορεντίνο Πέρεθ θα παλέψει μέχρι το τέλος! Ο πρόεδρος της Ρεάλ θέλει να κλείσει τη μεταγραφική περίοδο εκκωφαντικό θόρυβο!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version