ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ρούνεϊ και Κριστιάνο πάλι… συμπαίκτες, αλλά όχι οι ίδιοι!

Κάι Ρούνεϊ και Κριστιάνο Τζούνιορ θα είναι συμπαίκτες στο Μάντσεστερ, παίζοντας μαζί στις ακαδημίες των «κόκκινων διαβόλων».

Ρούνεϊ και Κριστιάνο πάλι… συμπαίκτες, αλλά όχι οι ίδιοι!

Τα ονόματα Ρούνεϊ και Κριστιάνο Ρονάλντο θα δουν ξανά οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Όχι ωστόσο αυτούς που περιμένατε αλλά τους αρκετά ταλαντούχους υιούς τους οι οποίοι θα είναι συμπαίκτες στις μικρές ομάδες των «κόκκινων διαβόλων»!

Πάλι μαζί Ρούνεϊ-Κριστιάνο με φανέλα της Γιουνάιτεντ!

Γουέιν Ρούνεϊ και Κριστιάνο Ρονάλντο έχουν γράψει την δική του ιστορία με την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι δύο παίκτες μεγαλουργούσαν στην Αγγλία την δεκαετία του 2000, σκοράροντας αμέτρητα γκολ και χαρίζοντας πολλές στιγμές χαράς στους φιλάθλους της ομάδας. Τελικά, η μεγάλη επιστροφή του Πορτογάλου σούπερ σταρ στα «κόκκινα» έφερε τεράστια χαρά ξανά στο κοινό του συλλόγου.

Μαζί με τον μπαμπά Ρονάλντο, έρχεται όμως και ο… μικρός. Ο 11χρονος υιός του μύθου του ποδοσφαίρου εντάσσεται στις ακαδημίες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκεί όπου θα βρει έναν άλλο… γνωστό παίκτη. Βασικά όχι τον ίδιο, αλλά τον υιό του. Νέος συμπαίκτης του Κριστιάνο Τζούνιορ στο Μάντσεστερ θα είναι ο Κάι Ρούνεϊ, γιος του μπαμπά Ρούνεϊ.

Με έναν χρόνο καριέρας παραπάνω από τον Πορτογάλο, ο νεαρός Άγγλος έχει ξεκινήσει την σεζόν εντυπωσιακά με ένα χατ-τρικ κόντρα στην Στόουκ. Το να θα καταφέρουν οι δύο πιτσιρικάδες να σηκώσουν το βάρος του ονόματος που θα φέρουν στην πλάτη τους είναι άγνωστο. Όμως, στην Γιουνάιτεντ θα έχουν την δυνατότητα να το προσπαθήσουν μαζί.

Μέσα σε μια πενταετία ως συμπαίκτες, Γουέιν Ρούνεϊ και Κριστιάνο Ρονάλντο κατέκτησαν τα πάντα! Παίζοντας περισσότερα από 200 παιχνίδια μαζί, κατέκτησαν 3 φορές την Premier League και ένα Champions League. Δύο από τα παιδιά (των αγαπημένων παιδιών) του Σερ Άλεξ Φέργκιουον, επιστρέφουν ξανά στο «Όλντ Τράφορντ».

Ο ίδιος ο Ρούνεϊ πάντως έχει ακόμα πολύ καλό φιλικό περιβάλλον με τον Πορτογάλο, δηλώνοντας την χαρά του για την επιστροφή του Κριστιάνο. «Παραμένει ένας εκ των κορυφαίων παικτών στον κόσμο, έχοντας κερδίσει τίτλους παντού. Θα είναι τεράστια η αλλαγή. Θέλει ακόμα να είναι ο καλύτερος. Θα φέρει τεράστιο αντίκτυπο στον σύλλογο» ανέφερε ο νυν προπονητής της Ντέρμπι.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ