Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τα πλασέ του Χάαλαντ είναι λεφτά στην τράπεζα (vid)
Ευρώπη

Τα πλασέ του Χάαλαντ είναι λεφτά στην τράπεζα (vid)

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ έχει σκοράρει 2 γκολ με το αριστερό κόντρα στο Γιβραλτάρ, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά την εκτελεστική του δεινότητα.

07.09.2021 | 22:49

O Έρλινγκ Χάαλαντ είναι μία μηχανή των γκολ και ως τέτοια δεν σταματάει να σκοράρει ούτε όταν αγωνίζεται με την εθνική του ομάδα. Ο Νορβηγός στράικερ έχει προλάβει μέσα σε 45 λεπτά να σκοράρει 2 γκολ απέναντι στο Γιβραλτάρ. Έτσι, στο ημίχρονο οι Νορβηγοί προηγούνται με 3-1 του Γιβραλτάρ.

Μετά το 1-0 του Thorstvedt, ο 21χρονος επιθετικός διεύρυνε το προβάδισμα της ομάδας του στο 27΄και στο 39΄. Τα 2 τέρματα επιτεύχθηκαν με παρόμοιο τρόπο.

Η μπάλα στρώθηκε στο αριστερό του Χάαλαντ μέσα στην περιοχή και ο Νορβηγός δεν συγχώρησε αυτό το λάθος του Γιβραλτάρ. Έτσι, έφτασε τα 11 γκολ στην 15η του εμφάνιση με το εθνόσημο.

Παράλληλα, μέσα στο 2021 μετράει πια 42 συμμετοχές σε τέρματα (γκολ + ασίστ). Οι μόνοι που τον ξεπερνάνε είναι ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι (49) και ο Λιονέλ Μέσι (47).

Ας σημειωθεί ότι αν νικήσει η Νορβηγία σήμερα θα φτάσει τους 13 βαθμούς με 4 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version