ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

«Ο Κριστιάνο είναι ο καλύτερος ever, αλλά μεγάλος εγωιστής»

Ο Σάμι Κεντίρα ξέρει πάρα πολύ καλά τον Κριστιάνο Ρονάλντο και σε συνέντευξή που παραχώρησε μίλησε με το χέρι στην καρδιά για τον Πορτογάλο.

«Ο Κριστιάνο είναι ο καλύτερος ever, αλλά μεγάλος εγωιστής»

Πέρασαν πολλά χρόνια μαζί στη Ρεάλ Μαδρίτης. Αργότερα ήταν συμπαίκτες και στη Γιουβέντους. Ο Σαμί Κεντίρα έφαγε… ψωμί και αλάτι με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο παλαίμαχος χαφ ξέρει πολύ καλά τον Πορτογάλο φορ. Με τα καλά και τα κακά του. Άλλωστε έβγαλε ασφαλή συμπεράσματα, μετά από δύο κοινές θητείες.

Ο Κεντίρα έδωσε συνέντευξη στη «Gazzetta dello Sport», όπου αναφέρθηκε στην κοινή παρουσία που είχε με τον CR7. Από τα μεγάλα θετικά του ήταν ότι μπορούσε να βάλει την μπάλα στα δίχτυα με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Η ποιότητά του ήταν τέτοια που έκανε τον Γερμανό πρώην συμπαίκτη του να του βγάλει το κεφάλι.

Παρόλα αυτά είχε και έχει -μέχρι και σήμερα- μερικές ατέλειες στο παιχνίδι του ο Κριστιάνο. Σύμφωνα με τον παλαίμαχο μέσο αυτό έχει να κάνει με την άμυνα που (δεν) παίζει. Σε πολλές περιπτώσεις ο Πορτογάλος κοιτάει μόνο πως να σκοράρει. Κάτι που δεν είναι και ό,τι πιο ομαδικό, σύμφωνα με τον Κεντίρα. Ειδικά την ώρα που υπάρχει μία δύσκολη φάση. Παρόλα αυτά τον… συγχωρεί, μιας και μπορούσε να πετύχει πολλά γκολ.

«Ο Κριστιάνο είναι ο καλύτερος συμπαίκτης που είχα ever! Είναι μία πραγματική μηχανή των γκολ! Δεν υπάρχει άλλος παίκτης σαν και εκείνον. Αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι και μεγάλος εγωιστής. Σε πολλές περιπτώσεις μάρκαρε ελάχιστα, ενώ δεν ήταν και λίγες οι φορές, όπου σε κάποια ματς έκανε άμυνα με τα… μάτια.

Ωστόσο, κάποιες φορές είναι καλό να έχεις μόνο εννιά παίκτες για άμυνα, αλλά να διαθέτεις και τα γκολ του Κριστιάνο. Είναι αυτά που κάνουν τη διαφορά και πολλές φορές μας έδωσαν νίκες», τα λόγια του.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube Δεν είχε μόνο... Κριστιάνο το μενού!

Δεν είχε μόνο… Κριστιάνο το μενού!

Εκτός από τον Κριστιάνο Ρονάλντο ο Σάμι Κεντίρα μίλησε και για τον επόμενο ηγέτη της Γιουβέντους. Τον Πάουλο Ντιμπάλα. Σύμφωνα με τον Γερμανό ο Αργεντινός πρέπει να… χαλαρώσει και να βγάλει το ταλέντο του στην επιφάνεια.

«Ο Ντιμπάλα χρειάζεται κάποιον “σωματοφύλακα” εντός αγωνιστικού χώρου. Κάποιον που θα τον προστατεύει από τα δυνατά μαρκαρίσματα, ώστε να μην τραυματίζεται συχνά. Η αλήθεια είναι ότι βγάζει πολλούς τραυματισμούς και είναι κάτι που τον έχει επηρεάσει σε κάποιο βαθμό. Πρέπει να προσέχει το σώμα του τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Πρόκειται για τεράστιο ταλέντο. Όμως, θέτει πολλή πίεση στον εαυτό του. Πιστεύει ότι πρέπει να τα κάνει όλα αυτός. Να πασάρει, να σκοράρει, να τρέξει, να δημιουργήσει, να είναι ηγέτης. Θυμάμαι στον τελικό του 2017 πόσο αγχωμένος ήταν και πόσο όλο αυτό επηρέασε την απόδοσή του».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ