ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

«Έφαγε» κράξιμο στη Γαλλία ο… ατομιστής Μπαπέ!

Ο Κίλιαν Μπαπέ βρέθηκε στο επίκεντρο της κριτικής για κάποιες φάσεις στις οποίες δεν πάσαρε σε συμπαίκτες του απέναντι στην Κλερμόν.

«Έφαγε» κράξιμο στη Γαλλία ο… ατομιστής Μπαπέ!

Το που θα κατέληγε στο τέλος του καλοκαιριού ο Κίλιαν Μπαπέ εξελίχθηκε σε «σίριαλ». Κάτι αναμενόμενο αφού ο Γάλλος άσος θεωρείται το μελλοντικό «αστέρι» του ποδοσφαίρου. Ο ίδιος είχε ξεκαθαρίσει στην Παρί Σεν Ζερμέν, με την οποία έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2022, ότι ήθελε να αποχωρήσει άμεσα. Προορισμός του φυσικά θα ήταν η Ρεάλ Μαδρίτης. Η «βασίλισσα» αποτελεί το όνειρο του νεαρού άσου από την παιδική του ηλικία. Η ισπανική ομάδα κατέθεσε συνεχείς προτάσεις, με την τελευταία να φτάνει τα 170 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, καμία εξ αυτών δεν έγινε αποδεκτή.

Η Παρί ζήτησε τουλάχιστον 200 εκατομμύρια για να μπει σε συζητήσεις για τον Μπαπέ. Ένα ποσό που δε δόθηκε ποτέ, με τον Γάλλο άσο να παραμείνει στους Παριζιάνους. Φυσικά, μετά από αυτό το… περίεργο κλείσιμο του καλοκαιριού είναι δεδομένο πως ο ίδιος θα βρίσκεται στο επίκεντρο της κριτικής. Κι αν οι αντιδράσεις των φιλάθλων στο ματς με την Κλερμόν, τις οποίες φοβόταν οι άνθρωποι της Παρί, ήταν ήπιες, δεν συνέβη το ίδιο και με την κριτική στο πρόσωπο του. Αφορμή αποτέλεσαν κάποιες φάσεις μέσα στην αναμέτρηση, στις οποίες ο ίδιος δεν πάσαρε σε συμπαίκτες του.

Τα «άκουσε» για δύο φάσεις ο Μπαπέ

Πιο συγκεκριμένα, σε δύο στιγμές απέναντι στην Κλερμόν, ο Μπαπέ μπορούσε να δώσει μια εύκολη ασίστ σε κάποιον συμπαίκτη του, αλλά προτίμησε να τελειώσει μόνος του τη φάση. Ο πρώτος που αντέδρασε σε αυτό ήταν ο Σίντνεϊ Γκοβού. Ο παλαίμαχος παίκτης της Λυών ανέβασε στο twitter μια φωτογραφία, στην οποία ο Γάλλος άσος μπορεί να δώσει «έτοιμο» γκολ στον Ραφίνια, αλλά δεν το έκανε. «Τι κάνει;», έγραψε στο tweet του ο Γκοβού.

Παράλληλα και ο Μπισεντέ Λιζαραζού εξέφρασε τα παράπονα του για τον Μπαπέ. Μάλιστα, ο πάλαι ποτέ διεθνής με την εθνική Γαλλίας μπακ έφερε το παράδειγμα του Λιονέλ Μέσι ως πιο σωστό για όλους. «Αυτό που με εντυπωσίασε κόντρα στη Ρεμς ήταν το παιχνίδι του Μέσι όταν είχε την μπάλα στα πόδια. Κάνει τους συμπαίκτες του να παίξουν. Κάτι που δεν βλέπουμε από τον Νεϊμάρ που “τρώει” την μπάλα και τον Μπαπέ, που παίζει πιο ατομικά», ανέφερε.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ