ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Video Hμέρας

Εντουάρντο Καμαβινγκά: Ο νέος της Ρεάλ είναι… ωραίος! (vid)

Κάθε αρχή και δύσκολη, όμως, ο Εντουάρντο Καμαβινγκά δείχνει ότι μπορεί να γράψει ιστορία στη Ρεάλ Μαδρίτης, μέσα στα επόμενα χρόνια.

Εντουάρντο Καμαβινγκά: Ο νέος της Ρεάλ είναι… ωραίος! (vid)

Για χάρη του όλες οι μεγάλες ομάδες της Ευρώπης ήταν έτοιμες να βγουν… σέντρα. Όμως, ο Εντουάρντο Καμαβινγκά είχε στο μυαλό του μόλις μία. Τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ήταν θέμα χρόνου να αποχωρήσει από τη Ρεν. Ο σύλλογος της Ligue 1 τα τελευταία χρόνια μας έχει χαρίσει σπουδαία ταλέντα.

Αλλά κανένα δεν ήταν τόσο λαμπρό και τόσο μεγάλο όσο ο 18χρονος μέσος. Εν τέλει λίγο πριν το φινάλε των μεταγραφών η ισπανική ομάδα τα βρήκε σε όλα με τους Γάλλους, όπου και έδωσε τα χέρια για τον Καμαβινγκά. Έτσι, Παρί Σεν Ζερμέν, Μπάγερν Μονάχου και Τσέλσι έμειναν να… κοιτάνε τον ταλαντούχο παίκτη να παίρνει το πρώτο αεροπλάνο για τη Μαδρίτη.

Θα περίμενε κάποιος από εκείνον να ζητήσει χρόνο προσαρμογής. Άλλωστε είναι πολύ μικρός σε ηλικία και ακόμη δεν έχει τις παραστάσεις ή την εμπειρία που χρειάζεται, ώστε να κάνει αμέσως τη διαφορά. Κι όμως. Μέχρι και εκεί ο Εντουάρντο Καμαβινγκά κατάφερε να κάνει τη διαφορά.

Τόσο στη La Liga όσο και στο Champions League. Ναι μεν μπορεί σε κανένα από τα δύο ντεμπούτο του να μην ήταν βασικός, αλλά, αυτό δεν τον εμπόδισε στο ισπανικό πρωτάθλημα να σκοράρει απέναντι στη Θέλτα Βίγκο, ενώ στην Ευρώπη έδωσε την πρώτη του ασίστ ως παίκτης της «βασίλισσας».

Και αυτή είναι μόνο η αρχή!

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Ο πιο χαρούμενος 18χρονος του κόσμου λέγεται, Εντουάρντο Καμαβινγκά!

Ο πιο χαρούμενος 18χρονος του κόσμου λέγεται, Εντουάρντο Καμαβινγκά!

Άλλοι στην ηλικία του δεν είναι καν βασικοί στις ομάδες τους. Άλλοι προσπαθούν να κάνουν τα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα. Αλλά από την αρχή ο Εντουάρντο Καμαβινγκά έδειχνε ότι είναι ξεχωριστή περίπτωση. Καμία σχέση με τους συνομίληκούς του.

Το επιβεβαιώνει μέρα με τη μέρα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Από τις προπονήσεις μέχρι και τα ματς που δίνει, όντας παίκτης της ισπανικής ομάδας. Οι συμπαίκτες του έχουν να το λένε για το πόσο σοβαρός είναι και το πόσο σκληρά δουλεύει. Η αρχή είναι ιδανική για τον Γάλλο χαφ. Μένει να δούμε αν θα παραμείνει έτσι ή αν μπορεί να τα πάει ακόμη καλύτερα.

Σίγουρα όμως μέσα σε μερικές ημέρες χάρη στο πρώτο του γκολ και την πρώτη του ασίστ εύκολα μπορεί να πει κάποιος πως πρόκειται για τον πιο χαρούμενο 18χρονο του κόσμου!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ