ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ξεκάθαρος ο Πογέτ: «Κανένα συμβόλαιο στο μυαλό μου, μόνο το Καζακστάν»
Ο Μπαπέ πρέπει να ξεχάσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες κι υπάρχει λόγος!
Μόντριτς: «Δεν υπάρχει καλύτερη ομάδα από τη Ρεάλ Μαδρίτης»
Επίσημο: Με ελληνικό παρελθόν ο νέος τεχνικός της Λάτσιο του Μανδά (pic)
Μπάγερν: Οι 4+1 πιθανοί προορισμοί του φευγάτου Κίμιχ!
Κάθονται σε… αναμμένα κάρβουνα Αργεντινή και Ίντερ Μαϊάμι: Τραυματίας ο Μέσι!
Πρόεδρος Φενέρμπαχτσε: «Ας πέσουμε κατηγορία αν χρειαστεί»! (vid)
«Ο Κλοπ είναι ένας χαζός, άχαρος, πονεμένος loser»! (vid)
Η Λίβερπουλ βρήκε στην Ντόρτμουντ τον επιθετικό της νέας της εποχής!
Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να «κλέψει» το διαμάντι της Γιουνάιτεντ… αλά Ρονάλντο!
Άρσεναλ: Σημαντική απουσία ενόψει του ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ αγνοεί τα χρήματα και δεν το… κουνάει από το Λονδίνο!
Μπρούνο Φερνάντες: «Αυτός ο κανόνας πρέπει να εξαφανιστεί»!
Λουίς Ενρίκε, 2024
Για αυτό αποβλήθηκε ο Τσάβι – «Δώσε του κόκκινη! Απέβαλλε τον εδώ και τώρα» (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ντόρτμουντ

Η Puma ζητάει… συγχώρεση από τους οπαδούς της Ντόρτμουντ!

Θύελλα αντιδράσεων ξεσήκωσε η εκτός έδρας φανέλα που φορούσαν οι παίκτες της Μπορούσια Ντόρτμουντ στο εκτός έδρας ματς με την Μπεσίκτας.

Η Puma ζητάει… συγχώρεση από τους οπαδούς της Ντόρτμουντ!

Οι άνθρωποι της Puma θεωρούσαν ότι είχαν πετύχει… διάνα με τη νέα εκτός έδρας φανέλα της Μπορούσια Ντόρτμουντ. Όμως, τα πράγματα φαίνεται πως δεν έχουν πάει όπως τα περίμεναν ή όπως θα τα ήθελαν. Όλα ξεκίνησαν στο εκτός έδρας παιχνίδι της γερμανικής ομάδας απέναντι στην Μπεσίκτας στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Ναι μεν το χρώμα μπορεί να φέρνει στις μνήμες… άλλες εποχές. Ωστόσο, υπήρχε ένα μεγάλο «φάουλ». Δεν φαινόταν πουθενά το σήμα της γερμανικής ομάδας! Ήταν σχεδόν… αόρατο μιας και ήταν ανάγλυφο και όχι ραμμένο με έντονο χρώμα, όπως άλλες χρονιές πιο παλιά. Αυτό ήταν αρκετό, ώστε οι φίλοι της ομάδας να ξεκινήσουν το… κράξιμο, μέσω των social media προς τη Puma!

Οι αντιδράσεις ήταν πολλές και έντονες. Γι’ αυτό το λόγο και ο CEO της γνωστής εταιρείας ένδυσης προσπάθησε, όπως- όπως να τα μπαλώσει με τις δηλώσεις του και να ζητήσει συγγνώμη προς τους οπαδούς της Μπορούσια Ντόρτμουντ για την άστοχη επιλογή που έγινε!

«Καταλαβαίνουμε απόλυτα τον κόσμο της ομάδας. Οι αντιδράσεις τους είναι πέρα ως πέρα λογικές! Πρόκειται για ένα λάθος στον σχεδιασμό και κατόπιν στο υλικό που χρησιμοποιήθηκε για την κατασκευή της φανέλας. Θα φροντίσουμε να το διορθώσουμε όσο πιο άμεσα γίνεται. Πραγματικά ζητάμε συγγνώμη!», τα λόγια του Μπγιορν Γκλούτεν.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Η διοίκηση της Μπορούσια Ντόρτμουντ προσπαθεί να σώσει ό,τι... σώζεται! 

Η διοίκηση της Μπορούσια Ντόρτμουντ προσπαθεί να σώσει ό,τι… σώζεται!

Πριν καν πατήσει το πόδι της στην Τουρκία για το ματς με την Μπεσίκτας η Μπορούσια Ντόρτμουντ ήξερε τι είδους φανέλες θα φορούσε. Μάλιστα, όπως αναφέρουν διάφορα ρεπορτάζ η διοίκηση του συλλόγου περίμενε τις έντονες αντιδράσεις από τους οπαδούς της μιας και στην αρχή δεν υπήρχε καθόλου το σήμα.

Η διοίκηση της ομάδας φρόντισε να ενημερώσει τη Puma, αλλά, δεν πρόλαβαν να αλλάξουν πολλά πράγματα, όπως φάνηκε και στο τελικό αποτέλεσμα. Το μόνο που πρόσθεσε στο… 90′ η γερμανική εταιρεία ήταν το σήμα, όπως φάνηκε και στην τελική μορφή της φανέλας και πλέον θα προσπαθήσει να βρει άμεσα μία λύση. Παρόλα αυτά η θέση της Ντόρτμουντ μόνο εύκολη δεν είναι, αφού έχει ήδη δηλώσει στην UEFA την εν λόγω εμφάνιση και πλέον δεν μπορεί να την αλλάξει.

Για να δούμε τι θα γίνει από εδώ και πέρα!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ