Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Χάρι Κέιν αποτελεί φέτος ένα κινούμενο φάντασμα
Τότεναμ

Ο Χάρι Κέιν αποτελεί φέτος ένα κινούμενο φάντασμα

Ο στράικερ της Τότεναμ, Χάρι Κέιν, αποτελεί σκιά του εαυτού του τη φετινή σεζόν, με τον Άγγλο να μην έχει βρει ακόμα δίχτυα στο πρωτάθλημα.

20.09.2021 | 11:19

Είναι φανερό τη φετινή χρονιά ότι μόνο το σώμα του Χάρι Κέιν βρίσκεται στην Τότεναμ. Το μυαλό του ταξιδεύει κάπου αλλού και αυτό δεν είναι τυχαίο. Ο Άγγλος στράικερ είχε ξεκαθαρίσει στους «πετεινούς» το περσινό καλοκαίρι ότι θέλει να μετακομίσει σε κάποιο άλλο σύλλογο για να διεκδικήσει κάποιον τίτλο με καλύτερες αξιώσεις.

Τα «σπιρούνια» δεν του έκαναν το χατίρι και τον κράτησαν παρά τη θέληση του. Σε τέτοιες περιπτώσεις, ο παίκτης σπάνια είναι ευχαριστημένος και συνήθως αυτή η αρνητική του διάθεση βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε ότι ο Κέιν πραγματοποιεί το χειρότερο ξεκίνημα του σε σεζόν από το 2015-2016. Ειδικότερα, δεν έχει καταφέρει να σκοράρει σε κανένα από τα 4 παιχνίδια του στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ.

Σαν να μην έφτανε αυτό αποτελεί ένα «φάντασμα» στην αντίπαλη περιοχή. Ο Άγγλος στράικερ μετράει μόλις 4 σουτ τη φετινή σεζόν. Σίγουρα σε αυτό παίζουν ρόλο και οι συμπαίκτες του. Ωστόσο, και ο ίδιος παίρνει ελάχιστες πρωτοβουλίες και δεν επιχειρεί να απειλήσει.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Εντελώς ακίνδυνος κόντρα στην Τσέλσι

Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής, η Τότεναμ ηττήθηκε από την Τσέλσι με 3-0. Τα «σπιρούνια» ήταν εντελώς ακίνδυνα σε όλο το ματς, με τον Κέπα να περνάει ένα ήσυχο απόγευμα.

Μεταξύ των παικτών του Νούνο Εσπίριτο Σάντο που σίγασαν ήταν και ο Χάρι Κέιν. Ο Άγγλος φορ μέτρησε μόλις 2 επαφές στο αντίπαλο κουτί.

Αντιθέτως, ο Αθπιλικουέτα, ο Τιάγκο Σίλβα και ο Αλόνσο μέτρησαν συνολικά 5 επαφές στην αντίπαλη περιοχή. Θυμίζουμε ότι οι 3 αυτοί παίκτες της Τσέλσι είναι αμυντικοί.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο παλαίμαχος παίκτης της Γιουνάιτεντ, Ρόι Κιν, άσκησε δριμεία κριτική στον Χάρι Κέιν.

«Δεν μπορούσα να πιστέψω πόσο κακοί ήταν οι Σπερς. Μπορείτε να έχεις μία κακή μέρα, μερικές φορές να υστερείς σε ποιότητα, αλλά όχι έλλειψη επιθυμίας. Συμπεριλαμβάνω τον Χάρι Κέιν, η γλώσσα του σώματος του Κέιν σήμερα, η απόδοσή του σήμερα Κέιν – ω Θεέ μου. Ο μάνατζερ έπρεπε να τον έχει βγάλει αλλαγη. Είμαι πολύ θυμωμένος σήμερα βλέποντας τους Σπερς».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version