ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Χωρίς Κριστιάνο και πολλά αστέρια απόψε η Γιουνάιτεντ!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποφάσισε να προφυλάξει τον Κριστιάνο Ρονάλντο και μερικά αστέρια της για την αναμέτρηση του Carabao Cup!

Χωρίς Κριστιάνο και πολλά αστέρια απόψε η Γιουνάιτεντ!

Την απουσία των περισσότερων αστεριών της θα χρειαστεί να διαχειριστεί απόψε στο Carabao Cup κόντρα στην Γουέστ Χαμ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Με τον Κριστιάνο off και μερικά μεγάλα ονόματα ακόμα εκτός, οι «κόκκινοι διάβολοι» θα πρέπει να βρουν νέους ήρωες για το κύπελλο!

Κεφάλαιο… δεύτερο ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γουέστ Χαμ, οι οποίες λίγα εικοσιτετράωρα μετά βρίσκονται πάλι αντιμέτωπες! Στον γύρο του πρωταθλήματος, η ομάδα του Σόσλκιερ «χαμογέλασε» παίρνοντας την νίκη σε έναν επεισοδιακό αγώνα στο Λονδίνο. πλέον, στο Μάντσεστερ και για τον γύρο των «16» του Carabao Cup, οι «χάμερς« θέλουν να πάρουν εκδίκηση από τους «κόκκινους διαβόλους».

Εκτεταμένο rotation από την Γιουνάιτεντ και τον Σόλσκιερ!

Και η αλήθεια είναι πως τα «σφυριά» θα έχουν αρκετά πιο εύκολο έργο, από ότι στο παιχνίδι της Premier League. Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, επέλεξε να μην δώσει μεγάλο βάρος στην διοργάνωση. Έτσι, μεγάλος αριθμός βασικών θα ξεκουραστεί για σημαντικότερα παιχνίδια. Και πρώτος και καλύτερος των σταρ που θα προφυλαχθούν δεν είναι άλλος από τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Μόλις λίγες εβδομάδες στο Μάντσεστερ, όμως ο Πορτογάλος σούπερ σταρ είναι ήδη καταλυτικός. Πλέον βαδίζοντας στα 37 όμως, λίγη ξεκούραση είναι απαραίτητη. Ακόμα και για ένα τέρας της φύσης όπως είναι ο Κριστιάνο των 4 γκολ σε 3 παιχνίδια. Μαζί του θα πάρουν λεπτά ξεκούρασης ακόμα δύο βασικά στελέχη.

Ένας από αυτούς είναι ο Πολ Πογκμπά. Ο πιο ώριμος και ουσιαστικός Πογκμπά των τελευταίων ετών κάνει τα πάντα στην δημιουργία της Γιουνάιτεντ. Και οι 7 ασίστ σε μόλις 5 παιχνίδια στο πρωτάθλημα επιβεβαιώνουν το «καλό φεγγάρι» που βρίσκεται ο Γάλλος χαφ. Εκτός θα μείνει και ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας, Νταβίντ Ντε Χέα. Πρωταγωνιστής στην επεισοδιακή αναμέτρηση του Λονδίνου, ο Ισπανός κίπερ θα πρέπει να αφήσει χώρο στον ανερχόμενο Ντιν Χέντερσον. Ο Άγγλος διεθνής τερματοφύλακας ελπίζει να κερδίσει την θέση του στο βασικό σχήμα του πρωταθλήματος, μιας και ο Ντε Χέα προβλημάτισε αρκετά τους τελευταίους μήνες. Και στο κύπελλο μπορεί να κάνει την αρχή.

Μαγκουάιρ και Βαράν επίσης φαίνεται πως θα απουσιάσουν, δίνοντας θέση σε Τζόουνς και Λίντελοφ. Αντίθετα, ο… βιονικός Μπρούνο Φερνάντες των 70 ματς πέρσι, συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ