ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ρεάλ έκανε πραγματικότητα τον… εφιάλτη του Τούχελ! (pic & vid)
Η Ίντερ θέλει να κάνει δικό της το «διαμάντι» της Σκωτίας!
Επική «σακούλα» του Σάντσο, αλλά ο Φούλκρουγκ έστειλε την μπάλα στα… πουλιά! (vid)
Ρεσιτάλ αστοχίας η Παρί, με βραχεία κεφαλή η Ντόρτμουντ για τελικό! (vids)
Μίλαν: Οι πέντε κανόνες που πρέπει να ακολουθήσει ο νέος προπονητής!
Φοβερή και τρομερή πρόταση για τον Φαν Ντάικ από τη Σαουδική Αραβία!
«Παίκτης της Ρεάλ έχει συμφωνήσει με την Ατλέτικο»!
Ντόρτμουντ – Παρί: ΔΥΟ δοκάρια σε λίγα δευτερόλεπτα από Μπαπέ και Χακίμι! (vid)
Η Ρεάλ ήδη ετοιμάζει φιέστα στη Μαδρίτη για το πρωτάθλημα πριν την Μπάγερν!
Το πρώτο μεγάλο stop του Ντοναρούμα κόντρα στην Ντόρτμουντ! (vid)
Ντόρτμουντ – Παρί: Θύμισε Χάαλαντ η γκολάρα του Φύλκρουγκ! (vid)
Ο κόσμος της Ντόρτμουντ έδωσε… ρέστα στο ματς με την Παρί! (vid)
O Κόντε θέλει την μεγάλη επιστροφή στην Τσέλσι!
Μαρτύρησε τον Ζιρού ο προπονητής του: «Φεύγει για MLS»
Νέος θρίαμβος της Ρεάλ Μαδρίτης: Έπεισε τον Κρόος να πάρει τη μεγάλη απόφαση!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Ο Χακίμι έσωσε τη μέρα και το τέλειο σερί για την Παρί (vid)

Χάρη στον Ασράφ Χακίμι, η Παρί επικράτησε δύσκολα εκτός έδρας της Μετς με 2-1 και διατήρησε το νικηφόρο σερί της μετά από εφτά ματς στη Ligue 1.

Ο Χακίμι έσωσε τη μέρα και το τέλειο σερί για την Παρί (vid)

Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής η Παρί Σεν Ζερμέν φιλοξενήθηκε από τη Μετς στο Στάδιο του Σεν-Συμφοριέν. ΟΙ Παριζιάνοι βρέθηκαν για πρώτη φορά πολύ κοντά σε απώλεια βαθμών στο φετινό πρωτάθλημα αλλά ο Ασράφ Χακίμι είχε διαφορετική άποψη. Με 2 προσωπικά τέρματα και το νικητήριο στις καθυστερήσεις έδωσε τη νίκη με 2-1 απέναντι στη σκληροτράχηλη Μετς.

Έτσι, η ομάδα του Ποκετίνο έκανε το 7 στα 7 στο πρωτάθλημα ενώ η Μετς παρέμεινε στον πάτο της βαθμολογίας.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Η ομάδα του Ποκετίνο παρατάχθηκε χωρίς τον Λιονέλ Μέσι στην ενδεκάδα της. Αυτό δεν την εμπόδισε, όμως, να προηγηθεί στο σκορ μόλις στο 4ο λεπτό. Το γκολ ξεκίνησε από την ονειρική κάθετη πάσα του Νεϊμάρ στον Ικάρντι. Ο Αργεντίνος πλάσαρε και μετά την απομάκρυνση της μπάλας από την αντίπαλη άμυνα λίγο πριν περάσει τη γραμμή, ο Χακίμι πήρε το ριμπάουντ και με πλάσαρε για το 1-0.

Ο Νεϊμάρ είχε μπει ορεξάτος στο παιχνίδι και δημιούργησε μία ακόμη ευκαιρία λίγα λεπτά αργότερα. Ωστόσο, ο Μπαπέ, δεν κατάφερε καν να φτάσει σε τελική προσπάθεια.

Η Παρί Σεν Ζερμέν κυκλοφορούσε με ταχύτητα τη μπάλα, με αποτέλεσμα να βρίσκει συνεχώς χώρους και να δημιουργεί ρήγματα. Παράλληλα, ανακτούσε γρήγορα τη μπάλα, με αποτέλεσμα να μην κινδυνεύει. Όλα αυτά, μέχρι το 22ο λεπτό, όταν η Μετς απορρόφησε την πίεση αλλά ο Νιάν δε μπόρεσε με ανάποδο ψαλιδάκι να ισοφαρίσει.

Όσο κυλούσε το πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι οργανώνονταν καλύτερα πίσω στην άμυνα. Έτσι, η Παρί άρχισε να συναντάει δυσκολίες στην προσπάθειά της να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα.

Την ίδια ώρα, η Μετς έδειχνε ικανή να απειλήσει με την ταχύτητά της, ειδικά από την πλευρά του Μέντεζ. Τελικά, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα πριν την ανάπαυλα. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Κουγιάτε με εμφατικό τρόπο κέρδισε άπαντες στον αέρα και με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1.

Η Μετς, μάλιστα, έχασε τεράστια ευκαιρία να φέρει τούμπα το παιχνίδι στό 44ο λεπτό. Μετά από κλέψιμο της μπάλας στη μεσαία γραμμή, έπαιξε γρήγορα την κάθετη πάσα στον Γκέιγ. Ο τελευταίος βγήκε απέναντι από τον Νάβας αλλά νικήθηκε από τον Κοσταρικανό.

Ο Χακίμι έσωσε την ημέρα για την Παρί

Στην επανάληψη, η Παρί απείλησε 2 φορές μέχρι τη συμπλήρωση 1 ώρας παιχνιδιού. Το έκανε και τις 2 φορές με συρτά σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

Την ίδια ώρα, η Μετς προτιμούσε να περιμένει την αντίπαλό της στο αμυντικός της μισό. Παράλληλα, έμοιαζε εξαιρετικά επικίνδυνη στην κόντρα επίθεση.

Μετά από 65 λεπτά του παιχνιδιού, ο Ποκετίνο αντικατέστησε τους Βαϊνάλντουμ και Ραφίνια με τους Ντι Μαρία και Ερέρα. Ωστόσο, η εικόνα του αγώνα δεν άλλαζε, με την Μετς να αμύνεται εξαιρετικά και τους παίκτες να βάζουν τα κορμιά τους στη φωτιά.

Όλα έδειχναν ότι η Μετς θα έπαιρνε ένα βαθμό από χρυσάφι. Λογάριαζε, όμως, χωρίς τον Χακίμι. Στο 90+4, παρέλαβε την κάθετη από τον Νεϊμάρ και με το «αδύναμο» πόδι του διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ