ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Τρομερές αποκαλύψεις Γκαλτιέ: «Έβγαλα τον Μέσι και έγινε χαμός»
Η Ίντερ πουλάει το… μέλλον της μεσαίας της γραμμής!
Η Άρσεναλ δεν μπορεί να αποκαλείται «Invincibles» πλέον!
«Η Λίβερπουλ θα εκνευριστεί γρήγορα με τον Σλοτ»!
Το «διαμάντι» της Παρί θέλει να πάει στην Μπαρτσελόνα!
Ριβάλντο: «Αυτός πρέπει να κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα»!
Ο Κασάνο κατηγόρησε τον Αλέγκρι και κατακεραύνωσε τον Ιντζάγκι!
H ιστορία του Βίλας Μπόας θα γινόταν εύκολα ταινία! (POD)
Μάρκο Ρόις, 2024
Μεντιλίμπαρ: «Δεν θέλω να ακούσω τίποτα για τελικό, δεν έχουμε προκριθεί»!
Οριστικό: Εκεί θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τιάγκο Σίλβα!
Μεγάλη στιγμή για τον Ράγια: Καπάρωσε το «χρυσό γάντι» της Premier League!
Κλοπ: «Γι’ αυτό τον λόγο πάτωσαν οι αγγλικές ομάδες στην Ευρώπη»
Θρύλος της Λίβερπουλ «έκραξε» τον Σαλάχ δίχως… αύριο: «Είναι ατομίσταρος!»
Ο Αρτέτα γελάει με τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Ζεσούς!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

To πρωτοσέλιδο της Marca «γλεντάει» Κούμαν – Μπαρτσελόνα (pic)

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση και η μαδριλένικη Marca φροντίζει με τον... τρόπο της να ρίξει κι άλλο λάδι στη φωτιά που έχει ανάψει ο Κούμαν.

To πρωτοσέλιδο της Marca «γλεντάει» Κούμαν – Μπαρτσελόνα (pic)

Όταν ο αιώνιος αντίπαλος βρίσκεται σε κακό… φεγγάρι ψάχνεις τρόπο να τον πας ακόμη πιο κάτω. Η κόντρα της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα αναμφίβολα μονοπωλεί παραδοσιακά το ενδιαφέρον των απανταχού ποδοσφαιρόφιλων. Πόσο μάλλον αυτών που βρίσκονται στην Ισπανία και βιώνουν καθημερινά την «καζούρα» από τον έναν στον άλλον. Αυτή την εποχή αδιαμφισβήτητα τα πράγματα για την Μπαρτσελόνα δεν κυλούν και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα σε Ευρώπη και La Liga έχουν επιφέρει γκρίνια στις τάξεις των «μπλαουγκράνα». Από την άλλη όμως είναι σαφές πως η Μαδρίτη βλέπει τα στραβοπατήματα των Καταλανών και… ευφραίνεται η ψυχή της. Στη Ρεάλ Μαδρίτης παρακολουθούν από απόσταση τα γεγονότα που εκτυλίσσονται στη Βαρκελώνη. Δημοσιογραφικά πάντως η μαδριλένικη Marca φροντίζει να δυναμιτίζει το κλίμα.

Το γνωστό ΜΜΕ της Ισπανίας κυκλοφόρησε το πρωί της Παρασκευής με πρωτοσέλιδο αφιερωμένο στην νέα αποτυχία της Μπαρτσελόνα και του Ρόναλντ Κούμαν. Οι δημοσιογράφοι καταπιάστηκαν από το προ ολίγων ημερών λάθος του Ολλανδού στη συνέντευξή Τύπου. Ο Κούμαν αντί για τίκι τάκα, το περίφημο τρόπο που αναπτύσσεται εδώ και χρόνο η Μπαρτσελόνα μπερδεύτηκε και είπε τίκι τάκι. Αυτή η ατάκα δεν θα μπορούσε να γλιτώσει από τους δημοσιογράφους της Marca.

Το πρωτοσέλιδο της Marca αφιερωμένο στην Μπαρτσελόνα – «Ούτε τίκι, ούτε τάκι»

Μπαρτσελόνα

Στον αντίποδα η Ρεάλ Μαδρίτης πηγαίνει πρίμα. Ο Κάρλο Αντσελότι έχει καταφέρει μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να βάλει τα θέλω του στο παιχνίδι της «Βασίλισσας». Με τον Καρίμ Μπενζεμά να βρίσκεται σε δαιμονιώδη κατάσταση και τον Βινίσιους να σιγοντάρει η ομάδα της Μαδρίτης οδηγεί την κούρσα της La Liga. Το ξεκίνημα των Μαδριλένων είναι άκρως εντυπωσιακό. Εξίσου καλά βαδίζει στο πρωτάθλημα και η κάτοχος του τίτλου Ατλέτικο. Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε έχει καταφέρει να διατηρείται σε απόσταση βολής από τη κορυφή χωρίς για την ώρα να ξεδιπλώσει το πλούσιο ταλέντο της. Μια χαρά οι ομάδες της Μαδρίτης!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ