ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Έρχεται λονδρέζικη «μάχη» για Κουτίνιο!

Ο Φιλίπε Κουτίνιο παραμένει μετέωρος στην Μπαρτσελόνα και οι Άρσεναλ και Τότεναμ ετοιμάζουν κίνηση για την απόκτηση του τον Ιανουάριο.

Έρχεται λονδρέζικη «μάχη» για Κουτίνιο!

Από την ημέρα που φόρεσε τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, η καριέρα του Φιλίπε Κουτίνιο βρίσκεται σε κάθετη πτώση. Στα τρία χρόνια του εκεί ο Βραζιλιάνος δεν μπόρεσε σε καμία στιγμή να «κολλήσει» στο παιχνίδι της ομάδας. Κι όλα αυτά ενώ ο ερχομός του έγινε με πολλές ελπίδες. Οι «μπλαουγκράνα» δαπάνησαν περί τα 120 εκατ. ευρώ τον Ιανουάριο του 2018, ευελπιστώντας πως θα αποτελέσει το νέο ηγέτη της στη μεσαία γραμμή. Ωστόσο, σε καμία των περιπτώσεων δεν μπόρεσε να δικαιώσει τις προσδοκίες. Γι’ αυτό, άλλωστε, ο ισπανικός σύλλογος έψαχνε να τον… ξεφορτωθεί το καλοκαίρι.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Εντέλει, βέβαια, ο Κουτίνιο παρέμεινε στην Μπαρτσελόνα, με τον Ρόναλντ Κούμαν να τονίζει πως θα του δοθούν ευκαιρίες. Κάτι που μέχρι στιγμής έχει συμβεί, αφού ο Βραζιλιάνος έχει αγωνιστεί στα τρία τελευταία ματς των «μπλαουγκράνα», μια φορά ως βασικός και δύο ως αλλαγή. Ωστόσο, σύμφωνα με την «Daily Mail», δεν αποκλείεται μέσα στους επόμενους μήνες να αποχωρήσει από τους Καταλανούς. Κι αυτό γιατί Άρσεναλ και Τότεναμ ετοιμάζονται να κινηθούν για την απόκτηση του τον Ιανουάριο, με τις… ευλογίες της Μπαρτσελόνα.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Κουτίνιο

Η Μπαρτσελόνα θέλει να γλιτώσει χρήματα από το συμβόλαιο του Κουτίνιο

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η ισπανική ομάδα θέλει να γλιτώσει ένα ποσοστό από τον τεράστιο μισθό του Κουτίνιο, που ξεπερνάει τις 230.000 ευρώ την εβδομάδα. Γι’ αυτό είναι διατεθειμένη να τον πουλήσει ή να τον παραχωρήσει ως δανεικό, πληρώνοντας το μισό συμβόλαιο του. Οι δύο ομάδες του Λονδίνου φέρονται έτοιμες να κινηθούν για την απόκτηση του, θεωρώντας πως μπορεί να αποτελέσει μια πολύτιμη προσθήκη στα ρόστερ τους.

Εξάλλου, δεν πρέπει να ξεχνάει κανείς το εξαιρετικό πέρασμα του Κουτίνιο από τη Λίβερπουλ. Ουσιαστικά, οι εξαιρετικές εμφανίσεις του με τους «κόκκινους» έφεραν τη μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα. Οπότε, ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά την Premier League και μπορεί να κάνει τη διαφορά εκεί. Την ίδια στιγμή οι Καταλανοί θέλουν να συναντηθούν με τους εκπροσώπους του Βραζιλιάνου άσου για να συζητήσουν μια μείωση του συμβολαίου του. Όπως ακριβώς έχουν κάνει με όλους τους ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές τους. Οπότε, δεν αποκλείεται από την έκβαση των συζητήσεων να κριθεί και το ενδεχόμενο παραχώρησης του τον Ιανουάριο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ