ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Μπρούνο βγήκε μπροστά μετά την ήττα: «Απέτυχα»

Μετά την ήττα από την Άστον Βίλα, ο Μπρούνο Φερνάντεζ ανέλαβε την ευθύνη για το χαμένο πέναλτι στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Ο Μπρούνο βγήκε μπροστά μετά την ήττα: «Απέτυχα»

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν στο ματς με την Άστον Βίλα. Ο τρόπος που ήρθε η ήττα ήταν πολύ σκληρός. Αρχικά, δέχθηκε το 1-0 στο 87ο λεπτό με κεφαλιά μετά από στημένη φάση.

Λίγα λεπτά αργότερα κέρδισε πέναλτι και είχε την ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπρούνο Φερνάντεζ. Ένας από τους καλύτερους εκτελεστές στον κόσμο. Ωστόσο, το χτύπημά του ήταν απογοητευτικό, με αποτέλεσμα η μπάλα να πάει πολύ ψηλά στις κερκίδες.

Έτσι, έμεινε αυτό το 1-0 και η Γιουνάιτεντ έπεσε από την κορυφή. Με 13 βαθμούς πια συγκατοικεί με άλλες 3 ομάδες στην 2η θέση ενώ βλέπει την πλάτη της Λίβερπουλ, η οποία βρίσκεται ένα πόντο μπροστά.

Τέτοιο Instagram έχεις ξαναδεί; Πάμε στοίχημα όχι! Οι… εικόνες μιλάνε από μόνες τους! 

Ο Μπρούνο ανέλαβε την ευθύνη

Μετά το τέλος του αγώνα ήταν φανερό ότι ο Μπρούνο ένιωθε ο μοιραίος της αναμέτρησης. Ωστόσο, δεν κρύφτηκε και μέσω των social media ανέλαβε την ευθύνη της ήττας τονίζοντας ότι όποτε χρειαστεί θα εκτελέσει ξανά πέναλτι για να βοηθήσει την ομάδα του.

«Κανείς δεν είναι πιο εκνευρισμένος κι απογοητευμένος από μένα για το χαμένο πέναλτι και την ήττα μας. Πάντα αναλαμβάνω τις ευθύνες μου, ειδικά σε συνθήκες πίεσης όπως αυτή. Σήμερα απέτυχα. Όμως βγήκα μπροστά και αντιμετώπισα την πρόκληση με την ίδια φιλοδοξία και υπευθυνότητα όπως σε τόσες άλλες περιπτώσεις που η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.

Η κριτική και η αντικρουόμενες απόψεις είναι μέρος του ποδοσφαίρου. Έμαθα να ζω με αυτό, το χρησιμοποιώ ακόμη κι ως κίνητρο και τα θεωρώ όλα αυτά σημαντικά για την αφοσίωσή μου στο να μη σταματώ την προσπάθεια να βελτιώνομαι και να γίνομαι ο καλύτερος παίκτης που μπορώ, για τον εαυτό μου και την ομάδα.

Σήμερα (σ.σ. χθες) ανέλαβα την ευθύνη που μου ανατέθηκα σχεδόν από την πρώτη μέρα που ήρθα στη Γιουνάιτεντ και θα την αναλάβω και πάλι, χωρίς φόβο, όταν μου ζητηθεί ξανά. Για μένα το πιο σημαντικό είναι να κερδίζουμε μαζί και πάντα θα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθώ τους συμπαίκτες και την ομάδα μου.

Είμαι ένας παίκτης που δίνει τα πάντα στο γήπεδο με μεγάλο πάθος και αφοσίωση και αυτό θα συνεχίσω να κάνω.

Σας ευχαριστώ όλους για τη συμπαράσταση μετά το τελευταίο σφύριγμα. Το να σας ακούω να φωνάζετε το όνομά μου με συγκίνησε. Θα επιστρέψω πιο δυνατός, γιατί έχω μεγάλες απαιτήσεις από τον εαυτό μου, αλλά κυρίως για τους συμπαίκτες και τους φιλάθλους μας που είναι πάντα δίπλα μας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ