Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Άιντραχτ έστησε μεγάλη… Τραπ στη Μπάγερν! (vid)
Μπάγερν Μονάχου

Η Άιντραχτ έστησε μεγάλη… Τραπ στη Μπάγερν! (vid)

Με φύλακα-άγγελο τον Κέβιν Τραπ στην εστία και τον Φίλιπ Κόστιτς μπροστά (1 γκολ, 1 ασίστ), η Άιντραχτ χτύπησε σαν κόντρα τη Μπάγερν και έφυγε με τη νίκη!

03.10.2021 | 20:37

Το σθένος να κοιτάξει στα μάτια την σχεδόν… ακατανίκητη Μπάγερν, είχε η Άιντραχτ! Μπορεί οι Βαυαροί να είχαν ένα απίστευτο σερί στη Γερμανία, όμως η Φρανκφούρτη είχε τον Κέβιν Τραπ. Ο Γερμανός κίπερ των φιλοξενούμενων έκανε απίστευτη δουλειά (9 αποκρούσεις) και η Άιντραχτ «έκλεψε» τη νίκη στο 83′ από τους πρωταθλητές Γερμανίας με τον Φίλιπ Κόστιτς (1-2)!

Απάντηση της Άιντραχτ, παρά το γρήγορο γκολ της Μπάγερν!

Από την αρχή, το έργο των παικτών της Άιντραχτ ήξεραν και οι ίδιοι ότι ήταν πολύ δύσκολο. Μετά την πεντάρα μεσοβδόμαδα στην Ντιναμό Κιέβου, οι παίκτες τους Νάγκελσμαν «μύριζαν αίμα». Και με 14 γκολ ενεργητικό στα τελευταία 3 (!) παιχνίδια πρωταθλήματος, το εγχείρημα να μην γνωρίσεις συντριβή από τη Μπάγερν είναι σχεδόν… ακατόρθωτο.

Ο κανονιοβολισμός των γηπεδούχων ξεκίνησε αρκετά νωρίς, με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να αστοχεί σε πλεονεκτική ευκαιρία (5′). Ο Ζίλε έριξε την δεύτερη προειδοποιητική βολή στο 25′, με τον Γκορέτσκα να πετυχαίνει διάνα στο 29ο λεπτό. Με όμορφο σουτ από την άκρη της περιοχής, ο δυνατός χαφ της Μπάγερν άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.

Μόλις 3 λεπτά κράτησε όμως η χαρά της πρωταθλήτριας, καθώς ο Κόστις στο 32′ εκτέλεσε κόρνερ και ο Χίντερεγκερ νίκησε τον Νόιερ με το κεφάλι. Μάλιστα, οι «αετοί» λίγο έλειψε να κάνουν την ολική ανατροπή στο 42′, αλλά ο Αλμανί Τουρέ δεν έβαλε δύναμη στην προσπάθεια του. Αυτή η ευκαιρία έδωσε νέες δυνάμεις στη Μπάγερν, που είχε δοκάρι με τον Γκνάμπρι (44ο λεπτό).

Αήττητος Τραπ και χαστούκι της Άιντραχτ στο φινάλε!

Αν και στο δεύτερο μισό η Μπάγερν ήταν ανώτερη, το μυστικό όπλο της Άιντραχτ ήταν ο Κέβιν Τραπ. Αρνούμενος να δεχθεί γκολ, ο διεθνής Γερμανός τερματοφύλακας έριξε απανωτά «άκυρα» σε όποιον παίκτη της ήθελε να σκοράρει! Χαρακτηριστικότερο «όχι» του Τραπ, αυτό στο τετ-α-τετ του Λεβαντόφσκι στο 57ο λεπτό.

Και αφού η Μπάγερν δεν εκμεταλλεύθηκε όσες ευκαιρίες είχε, η Άιντραχτ την σκότωσε στο 83′. Ο Kόστιτς με διαγώνιο σουτ από τα αριστερά εξέθεσε τον Νόιερ και έβαλε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους. Όμως ο χρόνος που επέμενε δεν ήταν επαρκής για να σκοράρει η Βαυαρική ομάδα, η οποία γνώρισε μια ταπεινωτική ήττα σε ένα παιχνίδι που ο Τραπ ήταν πραγματικό τείχος.

Έκλεισε η ψαλίδα της βαθμολογίας στο -1 από τη δεύτερη Ντόρτμουντ για την Μπάγερν, ξεκόλλησε από τη ζώνη του υποβιβασμού η ομάδα του Γκλάσνερ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version