ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Μέθυσε θέαμα το Άνφιλντ, αλλά έ(χ)ασαν και οι δυο (vid)

Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι έδωσαν παράσταση υψηλού επίπέδου στο Άνφιλντ. Εκπληκτικό ντέρμπι με τέσσερα γκολ (2-2), τρελό ρυθμό και δύο μεγαθήρια... μαινόμενα.

Μέθυσε θέαμα το Άνφιλντ, αλλά έ(χ)ασαν και οι δυο (vid)

Να μην τελείωνε ποτέ! Απίστευτο παιχνίδι στο Άνφιλντ με τις Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι να δίνουν παράσταση σε όλο τον πλανήτη. Χορταστικό 2-2 με τους δύο μονομάχους να τα δίνουν όλα για τη νίκη. Μανέ και Σαλάχ από τη μία, Φόντεν και Ντε Μπρούιν από την άλλη.

Το ματς

Το μεγάλο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της Premier League διεξήχθη στο Άνφιλντ. Η 2η της βαθμολογίας Λίβερπουλ υποδέχθηκε την Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα σε ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες το περίμεναν εδώ και πολύ καιρό. Αμφότερες ήθελαν να πάρουν τη νίκη που θα τους χάριζε την κορυφή της βαθμολογίας πριν τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες. Το παιχνίδι ξεκίνημα με τις δύο ομάδες να παλεύουν στο να θα υπερισχύσει στο κέντρο.

Στο πρώτο 20λεπτο η Λίβερπουλ ήταν αυτή που έδειχνε να έχει ελαφρά υπεροχή χωρίς όμως ιδιαίτερη ουσία. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που κράτησαν περισσότερο τη μπάλα στα πόδια τους. Γκρίλις, Φόντεν και Μπερνάρντο Σίλβα ταλαιπώρησαν ιδιαίτερα την άμυνα της Λίβερπουλ. Σημαντικότερη ευκαιρία από πλευράς Σίτι το χαμένο τετ α τετ του Φόντεν στα μισά του πρώτου μέρους. Ο Μπερνάρντο Σίλβα πέρασε τη μισή Λίβερπουλ, πάσαρε ιδανικά στον νεαρό όμως εκείνος δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Άλισον. Μέχρι το σφύριγμα του διαιτητή για την ανάπαυλα του ημιχρόνου η Σίτι ήταν αυτή που έδειχνε να απειλεί περισσότερο στο παιχνίδι. Οι «Κόκκινοι» κλείστηκαν στην περιοχή τους και με ψυχωμένη άμυνα μπόρεσαν να αποσοβήσουν κάθε κίνδυνο. Μοιραία το τέλος του ημιχρόνου βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες 0-0. Λίβερπουλ Σίτι Άνφιλντ

Τρελό δεύτερο ημίχρονο στο Άνφιλντ

Στο δεύτερο μέρος, η Λίβερπουλ μπήκε πιο διαβασμένη. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ κυκλοφόρησε καλύτερα την μπάλα δημιουργώντας προβλήματα στην αντίπαλό της. Η Σίτι δεν έκανε πλέον το παιχνίδι της και όταν συμβαίνει αυτό σχεδόν πάντα με τους «μεγάλους» έχει προβλήματα. Έτσι και τώρα, με τη Λίβερπουλ στο 59΄ να βρίσκει την μεγάλη της ευκαιρία. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν σωστά και με ταχύτητα. Η μπάλα κατέληξε στα πόδια του Μανέ, με τον Αφρικανό να παρουσιάζεται ψύχραιμος στο τετ α τετ. Εύστοχο τελείωμα, 1-0 και… φωτιά στο Άνφιλντ.

Η Μάντσεστερ Σίτι μετά το γκολ επιχείρησε να κερδίσει το χαμένο έδαφος. Πήρε μέτρα στο γήπεδο και επέβαλλε σταδιακά ξανά τον ρυθμό της. Στο 69′ οι «Πολίτες» αναπτύχθηκαν σωστά από την άμυνά τους. Η μπάλα έφθασε μεθοδικά στον Φόντεν μέσα στην αντίπαλη περιοχή. Ο νεαρός με όμορφη ενέργεια νίκησε τον Άλισον και έγραψε το 1-1. Στη συνέχεια το παιχνίδι απέκτησε τρελό ρυθμό με τις δύο ομάδες να παλεύουν για το γκολ της νίκης. Αυτό τελικά ήρθε από την πλευρά της Λίβερπουλ χάρις τον απίστευτο Μοχάμεντ Σαλάχ.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός στο 76′ θύμισε Λιονέλ Μέσι. Πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με απίθανο τελείωμα νίκησε τον Άλισον κάνοντας το 2-1. Ο αγώνας ωστόσο είχε όμως να δώσει κι άλλο ένα γκολ. Η Μάντσεστερ Σίτι δεν το έβαλε κάτω και δικαιώθηκε. Στο 81′ ο Κέβιν Ντε Μπρούιν έβαλε και τη δική του σφραγίδα στο παιχνίδι γράφοντας το χορταστικό 2-2. Το σκορ αυτό παρέμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα. Το 2-2 χαρίζει στις δύο ομάδες από έναν βαθμό.

 

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ